Ohjelmistokehittäjä tuotekehitysyksikköön
Visma Software Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 18.11.2021

Oletko kiinnostunut modernien SaaS -palveluiden kehittämisestä? Haluatko olla mukana kehittämässä palveluja, jotka vaikuttavat kymmenien tuhansien ihmisten arkeen?

Yli 170 eri toimialaa palvelevat Visma Entry ja Visma Movenium -tuotteemme
kehitysyksikkö etsii ohjelmistokehittäjää. Tehtävässä toimit pienessä ja ketterässä tiimissä tuottaen kykysi mukaan toiminnallisuuksia infrasta fronttiin.

Vastaamme tuotteistamme koko elinkaaren ajan kehityksestä tuotantoon. Tekemäsi ratkaisut kulkevat ohjauksessasi omalta koneeltasi aina tuhansien ihmisten käyttöön tuotantoon ja toisinaan kenties vielä takaisin pöydällesi mietittäväksi. Yksikössämme työskennellään tällä hetkellä mm. seuraavilla buzzwordeilla: AWS, EmberJS, NodeJS, Laravel (PHP), Kubernetes, Serverless Framework, Terraform, Pulumi, TravisCI.

Odotamme sinulta:

  • Aikaisempaa kokemusta verkkopalvelujen toteutuksesta
  • Proaktiivista ja itseohjautuvaa otetta työntekoon. Osallistut tarvittaessa toiminnallisuuksien suunnitteluun ja lopulta vastaat niiden toiminnasta tuotannossa.
  • Kokemusta ketterässä ohjelmistokehitystiimissä työskentelemisestä
  • Intoa ja halua oppia uutta ja kehittää tekemistäsi


Arvostamme myös kokemusta muista moderneista verkkopalveluiden teknologioista, kuten GraphQL, Angular/VueJS/React/Svelte sekä aikaisempaa kokemusta työajanhallinnasta tai palkanlaskennasta. Tietyn teknologian osaamisen sijaan menestyt tehtävässä ensisijaisesti omaamalla raikkaan ja rohkean ajattelutavan, jonka myötä kehität itseäsi ja koko tiimiä työssään tulevaisuuden teknologioihin.

Olemme osa kansainvälistä Visma -konsernia, joka on Euroopan suurin SaaS -toimittaja. Visman organisaatiorakenne mahdollistaa itsenäisen toimintamme tuotteiden kehityksessä ja työskentelytavoissa. Tuotekehitysyksiköt jakavat tietoa Visman sisällä toisilleen ja sinulla on mahdollisuus osallistua toiminnan kehittämiseen myös kansainvälisten kollegoiden kanssa. Työtyytyväisyys on meille tärkeä ja olemmekin sijoittuneet Great Place To Work -tutkimuksessa kärkisijoille. Viimeiset kolme vuotta olemme olleet aina kolmen parhaan joukossa.

Mikäli sinulla on kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä Vismassa, tuotekehityksen esimies Juha-Matti Hakala vastaa mielellään kysymyksiisi. Tavoitat Juha-Matin sähköpostitse juha-matti.hakala@visma.com tai puhelimitse arkisin klo 15-16 numerosta 0407648252.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian!


Ota yhteyttä:

Sähköposti: hrsupport@visma.com
Sijainti: Keskuskatu 3

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1526464
  • Tehtäväalue: IT & Tech
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki