(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä-trainee Konecranesille, kesätyö
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2019
Etsimme useampaa ohjelmistokehittäjä-traineeta työskentelemään Konecranesin Port Cranes -yksikössä nosturinohjauksen parissa. Tehtävä tarjoaa yhteistyökykyiselle teknisen alan opiskelijalle hyvän mahdollisuuden päästä oppimaan opintojen ja työn ohessa ohjelmistokehitykestä. Lisäksi sinun on mahdollista laatia Konecranesille opinnäytetyösi ja jatkaa työskentelyä osa-aikaisesti kesän jälkeen. Etenemme haussa heti sopivien henkilöiden haettua tehtävää, joten hae tehtävää jo tänään ja nappaa kesätyö- ja opinnäytetyöpaikka arvostetussa kansainvälisessä organisaatiossa heille tärkeällä liiketoiminta-alueella!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaisia Ohjelmistokehittäjä-traineeta Hyvinkäälle!

Toimeksianto on osa henkilöstövuokraustamme, jolloin tulet työllistymään Academic Workille, mutta työskentelemään konsulttina asiakasyrityksessämme Konecranes.
TYÖNKUVA
Pääsääntöiset työtehtäväsi liittyvät satamanostureiden ohjelmistojen kehitykseen ja testaamiseen. Traineena tulet saamaan tehtävääsi hyvän perehdytyksen ja oppimaan työssäsi ennen kaikkea tekemisen kautta; alkuun tulet työskentelemään kehitystiimissä testauksen parissa ja avustavissa ohjelmistokehityksen tehtävissä. Kokemuksesi karttuessa saat vastuullesi yhä vastuullisempia ja haastavampia tehtäviä ja sinulla on mahdollisuus siirtyä Service-puolen tiimiin.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Ohjelmistokehitys
* Testausta
* Avustavat ohjelmistokehityksen tehtävät


Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden laatia opinnäytetyö ja mahdollisesti jatkaa tehtävässä osa-aikaisesti syksyllä. Positiossa löytyy kehittymismahdollisuuksia kasvaa valmistumisen jälkeen myös kokoaikaiseen rooliin Konecranesille tärkeällä liiketoiminta-alueella.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Ideaalihakijamme opiskelee teknistä alaa korkeakoulussa (AMK, Di, YO), ja hänellä on perustiedot ja -taidot ohjelmisto- ja automaatiotekniikasta. Sinulla on mielellään kiinnostusta koneenohjausta kohtaan sekä kokemusta ohjelmistojen asennuksesta. Lisäksi sinulla on osaamista jostain seuraavista teknologioista: Linux, C++, Qt, web-ohjelmointi, PLC-ohjelmointi. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot ja kykenet omaksumaan nopeasti uutta tietoa. Tulet kenties työskentelemään testauksen parissa Konecranesin nostureissa, joten ethän pelkää korkeita paikkoja. Kommunikoit työhön liittyvissä asioissa sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Tekninen korkeakoulutausta (AMK, DI, YO)
* Perustiedot ja -taidot ohjelmistotekniikasta
* Kokemusta ohjelmistojen asennuksista
* Osaamista jostain seuraavista teknologioista: Linux, C++, Qt, web-ohjelmonti, PLC-ohjelmointi
* Hyvät yhteistyötaidot
* Kyky omaksua nopeasti uutta tietoa
* Rohkeutta, et pelkää työskennellä korkeissa paikoissa
* Sujuva englannin kielitaito, suomen kielitaito vahva etu


Eduksi näemme mikäli sinulla on jo entuudestaan kokemusta taikka kiinnostusta koneenohjauksesta taikka robotiikasta.

Toivomme sinulla olevan valmius matkustaa työn puitteissa. Harrastuneisuus ohjelmistokehityksessä katsotaan vahvaksi eduksi.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Toukokuu 2019

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: 4 kk, touko-elokuu 2019, mahdollisuus keskustella jatkosta joko osa-aikaisesti tai kokoaikaisesti

Paikka: Hyvinkää

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 14.2.2019

Virallisena työnantajana Academic Work huolehtii työnantajan lakisääteisistä velvollisuuksista kuten palkanmaksusta, työterveyshuollosta ja vakuutuksista. Meille on tärkeää, että voit hyvin ja viihdyt työssäsi, joten konsulttipäällikkösi pitää sinuun säännöllisesti yhteyttä sekä pyrkii omalta osaltaan edesauttamaan urapolkusi kehittymistä. Academic Work on Hyvä työpaikka -auktorisoitu vastuullinen henkilöstöpalveluyritys ja meillä viihdytään tyytyväisyystutkimusten perusteella todella hyvin - olemme tästä erittäin ylpeitä. Me haluamme auttaa sinua menestymään ja teemme kunnianhimoisesti töitä sen eteen joka päivä!

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen esp01@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Konecranes on yksi maailman johtavista nostolaitevalmistajista, ja sen asiakkaita ovat muun muassa koneenrakennus- ja prosessiteollisuus, telakat, satamat ja terminaalit. Yritys toimittaa asiakkailleen toimintaa tehostavia nostoratkaisuja ja huoltopalveluita kaikille nosturimerkeille. Yrityksellä on 18 000 työntekijää ja 600 huoltopistettä 50 maassa. Konecranes Oyj:n A-sarjan osakkeet on noteerattu Nasdaq Helsingissä (osakkeen tunnus: KCR).