Ohjelmistokehittäjä, Tamtron Oy, Tampere/etätyö
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 7.9.2021
Etsimme Tamtron Oy:lle ohjelmistokehittäjää monipuoliseen ja mielenkiintoiseen rooliin. Tamtronilla sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään osana ammattitaitoista ja osaavaa tiimiä erilaisten vaakaratkaisujen kehittämisen tehtävissä.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on aiempaa osaamista ja kokemusta ohjelmistokehityksen parista, mieluiten Reactin, QT:n ja/tai Javan parista. Pelkän työkokemuksen tai koulutustaustasi sijaan tärkeämpää on mielenkiintosi ohjelmistokehitystä kohtaan. Arvostamme harrastuneisuuttasi koodaamisen parista ja tarjoammekin sinulla tehtäväkokonaisuuden, joka räätälöidään osaamistasosi mukaan.

Tarjoamme sinulle erinomaisen paikan päästä syventämään osaamistasi osana kehittyvää ja asiantuntevaa organisaatiota, mielekkäät ja monipuoliset työtehtävät, sinua tukevan tiimin ja mahdollisuuden vaikuttaa työskentelyysi. Jatka lukemista ja tutustu tehtävään tarkemmin alempaa!
KUVAUS
Ohjelmistokehittäjänä työskentelet Tamtronin vaakatuotteiden kehittämisen tehtävissä. Työssäsi toteutat koodia osana Scrum-tiimiä ja olet mukana koodin testaamisessa ja katselmoinnissa. Työskentelet etenkin front end-kehityksen parissa, mutta myös mahdollinen back end-osaamisesi pääsee käyttöön. Vaakatuotteiden kehitystyön lisäksi sinun on mahdollista päästä mukaan myös yleisten käytäntöjen kehittämiseen.

Työssäsi käytettäviä teknologioita mm.: Javascript, Typescript, React, Angularjs, HTML, CSS, Java, Spring, Node, Couchbase, NoSQL, tietokannat, Docker, AWS, C++, Qt, QML

Tarjoamme


* Monipuolisen työnkuvan osana rautaista tiimiä
* Erinomaisen kehityspolun: pääset vaikuttamaan oman työsi luonteeseen sekä mm. teknologiavalintoihin
* Paikan osana kansainvälistä organisaatiota
* Joustavan työajan ja etätyömahdollisuuden, sekä kilpailukykyisen palkkauksen

TYÖNKUVA
Työtehtävät tulevat määrittymään tarkemmin osaamisesi, taustasi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Työskentelet osana osaavaa tiimiä, jossa pääset syventämään osaamistasi entisestään. Työsuhteen alussa tulet työskentelemään autovaaka-projektiin liittyen osana Scrum-tiimiä.

Työtehtäviäsi ovat


* Vaakaratkaisuihin liittyvä ohjelmistokehitys (koodin kirjoittaminen, testaus ja katselmointi)
* Ohjelmistokehittämiseen liittyvä suunnittelu ja käytäntöjen kehittäminen

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on jo jotakin aiempaa kokemusta ohjelmistokehityksen parista. Tehtävässä työskentelet projekteissa osana tiimiä, joten toivomme sinulta kykyä työskennellä tiimissä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Persoonana sopeudut parhaiten meille, mikäli olet avoin erilaisille projekteille, sinulla on luontaista kiinnostusta koodaamista kohtaan sekä rohkeutta kommunikoida ja haastaa ratkaisuissa. Se, millä kielillä olet koodannut, ei ole ratkaisevaa, mutta toivomme sinulta kokemusta etenkin Reactin, QT:n, Javan tai Angularin parista.

Lisäksi toivomme sinulta hyvää englannin kielen taitoa.

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: Vakituinen työsuhde, joka alkaa Academic Workin työntekijänä
* Sijainti: Tampere, etätyö mahdollista
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work Tamtronin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Tamtron on kansainvälinen vaakojen ja punnitustiedon hallintajärjestelmien valmistaja. Päätoimipaikkamme sijaitsee Suomessa, ja tytäryhtiömme toimivat Ruotsissa, Norjassa, Puolassa, Saksassa, Tekissä ja Slovakiassa. Tamtron -konsernilla on noin 200 työntekijää. Palvelemme kaikkia merkittäviä teollisuudenaloja ja tunnemme niiden punnitustarpeet. Tarjontaamme kuuluvat niin standardivaaat kuin laajat integroidut punnitusratkaisutkin. Tamtronin vaaat, tiedonhallintajärjestelmät ja monipuoliset palvelut on suunniteltu vastaamaan asiakkaidemme haasteisiin, niin nyt kuin tulevaisuudessakin.
Lue lisää Tamtronista täältä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1496103
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere