(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on nuorekas, mutta kokenut ja suuri osaaja laadunvalvonnan markkinoilla ja etsii nyt joukkoonsa kokenutta

OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ Tampereelle.

Hakijalta odotetaan C# -kielen vahvaa osaamista. Eduksi katsotaan myös kokemus SQL-ympäristöstä. Arvostamme myös muuta ohjelmointiosaamista sekä tehtävään soveltuvaa työkokemusta sovelluskehitysprojekteista.

Asiakasyrityksemme tarjoaa vakituisen työsuhteen viihtyisässä työympäristössä ammattilaisten joukossa. Työhön kuuluu kattava perehdytys ja työ alkaa mahdollisimman pian.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus mahdollisimman pian palkkatoiveen kera osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä – Ohjelmistokehittäjä Tampereelle. Lisätietoja tehtävästä saat: info.tampere@temp-team.fi tai 0207414852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain järjestelmän kautta saapuneet hakemukset huomioidaan haussa.