Ohjelmistokehittäjä, Siru Innovations Oy, Helsinki/Pori/Tampere
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2021
Etsimme ratkaisukeskeistä ja oppimishaluista IT-alan osaajaa mielenkiintoisiin ohjelmistokehittäjän tehtäviin. Tarjoamme ainutlaatuisen tilaisuuden päästä työskentelemään alan kärkiyritysten kanssa uusimpia teknologioita hyödyntäen. Jos olet kerryttänyt kokemusta ohjelmoinnista töiden tai harrastuneisuuden parissa, koodaat sujuvasti C++:lla ja haluat päästä työskentelemään ainutlaatuisessa suomalaisessa yrityksessä, niin voit olla etsimämme henkilö!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääsee työskentelemään yhdessä johtavien grafiikkaprosessorivalmistajien sekä niihin liittyvien ohjelmistotoimijoiden kanssa. Työtehtäviin kuuluu niin ohjelmointia kuin testaustakin. Työ on sopivan haastavaa ja valittu henkilö pääsee kehittämään itseään osana innovatiivista kasvuyritystä. Työ on myös joustavaa ja työpäivän saa rytmittää omien aikataulujensa mukaisesti.

Tehtäviin kuuluu myös asiakasrajapinnassa työskentelyä ja yhteydenpitoa kansainvälisten asiakkaiden kanssa. Tästä syystä kommunikaatiotaidot sekä sujuvat englannin kielen taidot ovat tehtävässä vaatimuksena. Teknisistä taidoista tärkeimpiä ovat C++ -osaaminen sekä yleinen ohjelmointikokemus harrastuneisuuden tai työkokemuksen kautta. Muista ohjelmointikielistä (Python, C, Java) on tehtävässä hyötyä.

Tarjoamme


* Tilaisuuden haastaa itseään ja oppia alan parhailta
* Ainutlaatuisen tilaisuuden työskennellä mielenkiintoisissa kansainvälisissä asiakasprojekteissa uusinta teknologiaa hyödyntäen
* Mahdollisuuden verkostoitua alan kärkiosaajien kanssa


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* Erilaisiin asiakasprojekteihin osallistuminen
* Ohjelmointi ja ohjelmistokehitys
* Testaus
* Asiakaskommunikaatio

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Soveltuva korkeakoulutausta
* Sujuva suomen ja englannin kielitaito
* Osaamista C++ -kielestä
* Työkokemusta vastaavista tehtävistä tai intohimoista harrastuneisuutta ohjelmistokehityksen parissa


Kokemus grafiikka- tai peliohjelmoinnista (esim. Vulkan, OpenGL, DirectX, Unity, Unreal) ja osaaminen muista ohjelmointikielistä (Python, C, Java) katsotaan eduksi.

Etsimämme henkilö on


* Oma-aloitteinen ja itseohjautuva
* Ratkaisukeskeinen
* Yhteistyökykyinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: 12 kuukautta, jonka jälkeen mahdollisuus rekrytoitua asiakasyritykseen
* Sijainti: Helsinki, Pori tai Tampere
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Siru Innovations Oy on suomalainen teknologia-alan yritys, joka on perustettu vuonna 2011. Siru Innovations muun muassa suunnittelee ja kehittää tulevaisuuden grafikkakiihdytinteknologioita yhdessä johtavien grafiikkakiihdytin- ja matkapuhelinvalmistajien kanssa.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1410829
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki