(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä - Receptum Oy (Helsinki)
Receptum Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Receptum on suomalainen järjestelmä- ja palvelutoimittaja, joka toimii Suomessa ja Ruotsissa. Yrityksessämme on yli 50 henkilöä palvelemassa, tukemassa ja kehittämässä ratkaisuja ja palveluja pohjoismaisten apteekkien ja terveydenhuollon tyytyväisille asiakkaille. Receptum auttaa terveydenhuoltoalan ja erikoiskaupan yrityksiä menestymään paremmin. Mahdollistamme, että työtä helpottavien tietojärjestelmien avulla yritykset ja heidän henkilökuntansa voivat keskittyä omien asiakkaiden palvelemiseen ja toiminnan kehittämiseen. Innovatiivisena ajatusjohtajana tuomme uudet tietotekniset käytännöt ensimmäisenä asiakkaidemme saataville ja parannamme yritysten tulosta. Me mahdollistamme, että alan yrittäjät voivat viettää vapaa-aikaa ilman huolta yrityksen toiminnasta. Katso lisätietoja yrityksestä www.receptum.fi

Haemme nyt kasvavaan tiimiimme ohjelmistokehittäjää vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin.

Työtehtävinäsi on pääasiassa ohjelmointia ja ohjelmistosuunnittelua apteekkien ja terveydenhuoltoalan asiakkuudenhallinta-, kassa- ja taloushallintosovelluksiin. Työ on itsenäistä, pienessä tiimissä tapahtuvaa monipuolista ohjelmointityötä.

Työkaluvalikoimaamme kuuluvat seuraavat tekniikat: C#, .Net, MS SQL, Visual Studio, WPF, ASP.Net, joten toivomme sinulta näiden tekniikoiden hallintaa. Eduksi katsomme kokemuksesi pilviteknologioista (Azure), mobiiliratkaisuista (Android/IOS) sekä moderneista web-tekniikoista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- aiempaa kokemusta ohjelmistokehittäjän työstä (3-5 vuotta)
- C#, .Net, MS SQL sekä Visual Studio -tekniikoiden vahvaa hallintaa
- suomen ja englannin kielen taitoa
- hyviä yhteistyö-/tiimityötaitoja

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vakituisen työn, jossa pääset kehittymään ja haastamaan itseäsi vastuullisessa roolissa. Pääset osaksi matalahierarkista kehitystiimiä, jossa jokainen jäsen pääsee vaikuttamaan ja kehittymään omien kykyjensä mukaisesti.

Töitä tehdään arkisin toimistotyöaikoina nykyaikaisissa toimitiloissamme Helsingin Pitäjänmäessä.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Esa Riikoselle 15.2.2018 mennessä. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Esa Riikonen p. 050 411 0372. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-16.