Ohjelmistokehittäjä - Pieksämäki, Jyväskylä
Eilakaisla

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021
Actiw Oy on suomalainen intralogistiikan integraattori, joka on erikoistunut älykkäisiin ja kestäviin automatisoituihin kuormanmuodostus- sekä lastausratkaisuihin. Actiwilla on vankka kokemus kymmenistä onnistuneista asennuksista ympäri maailmaa, ja sillä on suuria globaaleja asiakkaita päivittäistavaran-, petrokemian-, metsä- ja juomateollisuuden puolella.Actiw on panostanut voimakkaasti omien, ainutlaatuisten automaattisten sekvensointi- ja lastausjärjestelmien kehittämiseen ja panostaa järjestelmäintegraatioihin mahdollistaen lähtölogistiikan autonomisen toiminnan. Lisätietoja on osoitteessa www.actiw.com
Etsimme asiakasyrityksellemme Actiw Oy:lle Ohjelmistokehittäjää vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Eilakaisla avustaa rekrytoinnissa, mutta työllistyt suoraan asiakasyritykseemme. Työntekopaikka voi olla halutessasi Pieksämäki tai Jyväskylä.

Tehtävän kuvaus

Tiivistetysti haemme web-teknologiat ymmärtävää, liikkuvista laitteista ja teollisuuden softaprojekteista kiinnostunutta ”hybridiä”.

Ohjelmistokehittäjän tehtävässä pääset työskentelemään laajasti projektin eri reunoilla ja vaikuttamaan työn sisältöön omien vahvuuksien mukaan. Työssä tulet osallistumaan järjestelmäprojektien tekniseen määrittelyyn, suunnittelu- ja toteutustyöhön sekä järjestelmien käyttöönottoon ja ylläpitoon. Tulet olemaan mukana kansainvälisessä varastointi- ja lastausjärjestelmien kehittämisessä suurien globaalien asiakkaidemme kanssa. Projektit ovat luonteeltaan enemmän teollisuuden järjestelmäprojekteja liikkuvien laitteiden parissa kuin "perinteisiä" ohjelmistoprojekteja.

Uusissa projekteissa toimimme valtaosin modernissa JavaScript ympäristössä sekä selaimen että taustaprosessien osalta. Taustaprosessit toimivat tietokantaa vasten ja palvelevat clientteja REST APIen / WebSocketin kautta tai toimivat osana ohjausjärjestelmää kommunikoiden kenttälaitteiden kanssa.

Ylläpidossa ja jatkokehitettävänä on myös useita vanhoja järjestelmiä, joiden ohjausjärjestelmä on toteutettu C/C++ ja tietokantana Oracle SQL. 

Oletko etsimämme henkilö?

Toivomme sinulta kokemusta useista ohjelmistoprojekteista ja sitä, että olet toiminut urallasi eri rooleissa ohjelmistokehityksen saralla. Sinulla on aktiivinen ja eteenpäin katsova asenne ja otat tarvittaessa itsenäisesti vastuuta asioiden edistämisestä. Kysyt, selvität ja ratkaiset asioita pyytämättä ja haluat hoitaa laajojakin kokonaisuuksia määrittelystä valmiiksi asti.

Toivomme, että jotkin seuraavista teknologioista herättelevät mielenkiintoasi:

 • JavaScript ja moderni ekosysteemi sen ympärillä, laajasti clientista backendiin
 • NoSQL tai SQL tietokannat
 • Linux kehitysympäristönä ja tuotannon Node.js ajoympäristönä
 • Bitbucket (Git) ja Jira
 • Automaatiojärjestelmät, Siemens S7 logiikat, IIoT, laitteiden tehokkuuden mittaus, datankeruu ja visualisointi automaation väyliltä
 • Pilvialustat
 • IP kamerajärjestelmät
 • C/C++

Tarjoamme sinulle

Pienen ja mukavan tiimin, jonka tuen saat työllesi. Tarjoamme kattavan perehdytyksen sekä vapauden tehdä töitä joustavasti. Etuihimme eivät kuulu chilipuutarhat ja säkkituolit, mutta sen sijaan työntekijä on tapaturmavakuutettu sekä oikeutettu vuotuiseen liikuntaetuun.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalta Nea Pynnönen, puh. 050 3237 704 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.7.2021 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo haku aikana ja valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1466432
 • Tehtäväalue: IT, Tuotanto- ja pienteollisuus
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 2.7.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Sijainti: Jyväskylä, Pieksämäki