Ohjelmistokehittäjä (PHP) Finnish Design Shopille Helsinkiin
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019
Onko sinulla kokemusta PHP:stä ja nautitko web-ohjelmistokehittämisestä? Etsimme Suomen kansainvälisesti menestyneimpään verkkokauppaan Finnish Design Shopiin PHP-kehittäjää verkkokauppa-alustan ja tilausjärjestelmän kehityksen pariin! Mikäli olet kiinnostunut itsenäisestä ja ketterästä työstä voimakkaasti kasvavassa ja aidosti kansainvälisessä verkkokaupassa ohjelmistokehityksen ja rajapintaintegraatioiden parissa, lue lisää alta.
KUVAUS
Finnish Design Shop etsii kokoaikaista Ohjelmistokehittäjää (PHP) Helsinkiin!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan Finnish Design Shopille. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi.
TYÖNKUVA
Ohjelmistokehittäjänä vastaat osana kehitystiimiä verkkokaupan ja tilausjärjestelmän kehittämisestä pääosin PHP-kielellä. Tehtäviisi kuuluvat myös rajapintaintegraatiot eri järjestelmien välillä sekä käyttöliittymän toteuttaminen JavaScriptillä, CSS:llä ja HTML:llä. Pääset myös mukaan toimimaan uusien liiketoiminta-alueiden ohjelmistokehitysprojekteissa ja mobiilioptimoinnin parissa. Työskentelet Finnish Design Shopin ohjelmistokehittäjänä Helsingissä yhdessä verkkokaupan kehityspäällikön kanssa. Toimit päivittäisessä yhteistyössä Finnish Design Shopin pitkäaikaisen ja kokeneen ulkoisen ohjelmistokehitystiimin kanssa. Ulkoinen ohjelmistokehitystiimi istuu Turussa, joten työnkuvaasi sisältyy työmatkat Turkuun tapaamaan koko tiimiä muutaman kerran kuukaudessa.

Työtehtäviisi kuuluu:


* Tilausjärjestelmän ja verkkokaupan kehittäminen
* Rajapintaintegraatiot järjestelmien välillä
* Käyttöliittymäkehitys

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on noin kolmen vuoden työkokemus PHP:llä tai jollain muulla Back End -kielellä, mutta haluat vähintäänkin ottaa PHP:n haltuun. Tärkeintä tehtävässä pärjäämiseksi on, että kykenet ottamaan työtehtävät haltuun itsenäisesti. Sinulla saattaa olla tehtävään soveltuva koulutus, mutta se ei ole välttämätöntä mikäli pystyt muuten osoittamaan osaamisesi. Lisääthän siis hakemukseesi linkin mahdolliseen portfolioosi. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja kommunikoit sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin.

Etsimällämme henkilöllä on:


* Kolmen vuoden työkokemus ohjelmistokehityksestä (PHP tai jokin muu Back End-kieli)
* Osaamista seuraavista: JavaScript, HTML, CSS
* Itsenäinen ote työhön
* Sujuvat kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi
* Matkustusvalmiutta


Tarjoamme


* Itsenäisen työn kansainvälisessä ja menestyvässä kasvuyrityksessä
* Innostavan, yli 60 henkilön verkkokaupan ammattilaisista koostuvan työyhteisön
* Mahdollisuuden kehittää alan johtavaa ja palkittua verkkokauppaa käyttäen uusimpia ohjelmistoteknologioita
* Mahdollisuuden oppia globaalista verkkokaupasta yritykseltä, joka toimittaa yli 180 maahan


Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopivan henkilön löydyttyä

Työmäärä: Kokoaikainen

Kesto: Vakituinen

Paikka: Kulosaari, Helsinki

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 30.01.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Finnish Design Shop on vuonna 2004 perustettu voimakkaasti kasvava ja kansainvälinen verkkokauppa, joka myy designia kaikkialle maailmaan pääalueina Eurooppa, Yhdysvallat, Australia ja lukuisat Aasian maat. Liikevaihtomme oli 20 miljoonaa euroa vuonna 2018 ja tavoitteenamme on saavuttaa 56 miljoonan liikevaihto vuoteen 2021 mennessä. Yrityksen toimistot sijaitsevat Turussa ja Helsingissä ja verkkokaupan varasto Turussa. Finnish Design Shop Oy kuuluu A-lehdet-konserniin.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1226324
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki