(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä (Paikkatietojärjestelmät), Helsinki/Tampere
Cinia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020
Oletko paikkatietoratkaisuihin erikoistunut ohjelmistoasiantuntija?

Etsimme ohjelmistokehittäjää, jolla on erikoisosaamista paikkatietojärjestelmistä. Voit sijoittua joko Helsinkiin tai Tampereelle. 

Cinian ohjelmistoratkaisuyksikössä toteutamme omaan näkemykseemme ja arkkitehtuuriosaamiseemme perustuvia sovelluksia teknologioilla, joiden valitsemiseen tiimit itse osallistuvat. Hyödynnämme pitkälle hiottuja ketteriä prosesseja ja automatisoituja DevOps-ympäristöjä, jotka tekevät työskentelystä mielekästä, tuottavaa ja palkitsevaa. 

Rakentamamme ohjelmistoratkaisut palvelevat ammattilaiskäyttäjiä teollisuudessa, liikenteen ja logistiikan alalla, terveydenhuollossa ja julkisella sektorilla. Kehitystiimimme jäsenenä pääset tekemään tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa.

Tässä roolissa osallistut asiakkaidemme ohjelmistokehitysprojekteihin ja hyödynnät erikoisosaamistasi modernien paikkatietoratkaisujen määrittely-, suunnittelu- ja toteutustehtävissä. 


Mitä odotamme?

Toivomme osaamista ja näyttöjä ainakin osalta seuraavista osa-alueista:
 • Käytännön kokemusta paikkatiedon hyödyntämisestä asiakasprojektissa 
 • Paikkatieto-ohjelmistojen ja -kirjastojen tuntemusta (esim. PostGIS, ArcMap, ArcGIS Pro, QGIS, MapServer, GeoServer) 
 • GIS-aineistoformaattien tuntemusta (esim. DWG, DXF, GeoJSON, DGN, SHP, SHX, GML) 
 • Ohjelmointiosaamista (esim. Java, Python)
 • Ymmärrystä API-teknologioista, dataformaateista, autentikoinnista ja integraatioista

Korkean tietoturvallisuuden projekteissa toimiminen edellyttää Suomen kansalaisuutta ja valitulle henkilöille voidaan teettää asiakkaiden toimesta perusmuotoinen henkilöturvallisuusselvitys. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä sujuvaan suulliseen ja kirjalliseen viestintään suomen kielellä.


Edut meillä

Cinian Ohjelmistoratkaisut -yksikössä pääset osaksi lämminhenkistä, erittäin osaavaa, n. 120 työkaverin yhteisöä, jossa arvostetaan työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Saat työstäsi hyvän korvauksen ja Cinian laajat työsuhde-edut. Etuihimme kuuluu mm:
 • Joustava työaika ja muut arkea helpottavat yksilölliset työajan järjestelyt
 • Modernit työvälineet ja työtilat
 • Lounasetu
 • Tuki liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin
 • Kattava sairauskuluvakuutus
 • Sairaan lapsen hoitopalvelu
 • Harrastekerhot
 • Yrityksen kannustinohjelmat ja -palkkiot
Normaalioloissa työskentelemme joustavasti pääasiassa omalta toimistoltamme käsin. Panostamme viihtyisään ja yhteisölliseen työpaikkakulttuuriin. Teemme työtä sitoutuneesti, toisiamme arvostaen ja tukien. Kehitämme yhteisiä toimintamallejamme jatkuvasti ja panostamme myös kehittäjiemme osaamisen kehittymiseen.


Kiinnostuitko?

Jätä hakemus, jossa kerrot osaamisestasi sekä toiveistasi työtä ja roolia kohtaan. Kuulemme mielellämme taustoistasi, erityisesti aiemmista GIS-projekteistasi, osaamistasi teknologioista sekä kokemuksestasi. Meitä kiinnostaa myös se, millaisia tehtäviä haluaisit päästä tekemään ja millaisissa projekteissa olet parhaimmillasi. Lisätietoja tehtävästä antavat liiketoimintajohtajat Kimmo Alamartimo, +358 40 552 9204 (Helsinki) sekä Moni Banerjee, +358 50 387 2925 (Tampere), etunimi.sukunimi@cinia.fi. 

Hae heti - haku päättyy 6.12.2020, mutta saatamme olla yhteydessä jo aiemmin, sillä käsittelemme hakemuksia myös hakuaikana.

#ohjelmistokehitys #ohjelmistoratkaisut #paikkatieto #GIS #java #python