(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä, OP Design & Software
OP-Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.2.2018

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. OP Design & Software-osasto toteuttaa historian suurinta muutosta finanssialalla, jonka tarkoituksena on ravistella vanhoja toimintamalleja sekä ketterästi innovoida uusia, asiakaslähtöisiä palvelukonsepteja ja -tuotteita.

Olemme kasvattamassa tiimiämme Helsingissä ja etsimme uusia ohjelmistokehittäjiä. Tavoitteenamme on muuttaa asiakkaidemme toiveet ensiluokkaisiksi palveluiksi sekä saumattomiksi käyttökokemuksiksi. Itsenäisesti sekä osana tiimiä olet mukana rakentamassa kokonaan uusia palveluita tai jatkokehittämässä jo olemassa olevia. Tavoitteiden ollessa korkealla kiinnitämme huomiota aina toteutuksessa olevan projektin laatuun ja tietoturvaan.

Mitä tarjoamme:

  • Organisaation, joka isosta koosta huolimatta on moderni, edistyksellinen ja ketterä sekä pyrkii jatkuvaan parantamiseen.
  • Mahdollisuuden vaikuttaa sekä toimintaamme että tuotoksiin: työtapoihin, palveluihimme sekä liiketoimintaan. Pääset kehittämään liiketoimintaamme, tekemään tuotteistamme entistä parempia tai innovoimaan kokonaan uusia palveluita.
  • Osaston jolla on voimakas yhteenkuuluvuuden tunne ja tiivis yhteistyön kulttuuri. Uskomme, että meillä on kyky suoristaa tekemistä ja tehdä ihmiset onnelliseksi niin työssään kuin asiakkaana.

Odotamme puolestaan sinulta:

  • Osaamista modernin ohjelmistokehityksen teknologioista ja työkaluista. Erityisesti arvostamme kokemusta Java- ja Web-teknologioista. Roolissa voit keskittyä joko front- tai backendiin tai työskennellä full stack kehittäjänä. Emme kuitenkaan mittaa osaamista vuosissa vaan kyvyssä tehdä yhdessä laadukasta koodia.
  • Halua oppia ja kehittää osaamistasi sekä jakaa sitä tiimikavereillesi. Otat vastuuta ja kykenet ajattelemaan ratkaisuhenkisesti, mutta kuitenkin luovasti. Mikä tärkeintä, omaat hyvät tiimitaidot ja kanssasi on kiva tehdä töitä.

Liity joukkoomme ja tule kehittämään OP:n uusia palvelukonsepteja! Koska tarkoituksemme on palkata useita henkilöitä, voidaan rooleja tiimeissä muokata henkilöiden vahvuuksien, kiinnostuksien ja kehittymishalukkuuden mukaisiksi. Lisätietoja antaa mielellään Talent Acquisition konsultti Juha Kuuttinen (juha.kuuttinen@barona.fi, 0503550700)

Edellytykset työnsaannille: Ohjelmistokehitys
Eduksi luettavat asiat: Java, Web