(Poistunut julkaisusta)

OHJELMISTOKEHITTÄJÄ / OHJELMISTOARKKITEHTI
Veikkaus

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2020

Haemme Gaming Backoffice Systems -yksikköön vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen
OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ / OHJELMISTOARKKITEHTIA 

Tiimimme kehittävät ja ylläpitävät Veikkauksen pelien pelaamisen ja tarjoamisen mahdollistavia keskeisimpiä järjestelmäpalveluita.  

Kohtaat tuotteemme, kun kirjaudut veikkaus.fi-nettipalveluumme, siirrät siellä rahaa, asioit asiakaspalvelumme kanssa tai ostaessasi pelejä kaupan kassalla ja automaateilla. Kehitystiimeissämme vaikutatkin suoraan palveluihin, joita yli 2 miljoona asiakastamme käyttävät peliautomaateilla, pelien myyntipaikoissa, netissä ja mobiilissa.  

Panostaminen omaan ohjelmistokehitykseen on Veikkauksessa kannattanut, sillä järjestelmiemme laatu on erinomainen. Meillä kehitetään lähtökohtaisesti suoraan pilvialustoille tämän päivän teknologioin. Parhaillaankin usean järjestelmän osalta AWS- ja GCP-ympäristöissä vaiheessa, jossa ehdit ja pääset vaikuttamaan olennaisesti ratkaisun lopulliseen muotoon. 

Meillä tiimit eivät vain kirjoita koodia vaan osallistuvat kokonaisvaltaisesti palveluiden suunnitteluun ja toteuttamiseen yhteistyössä talon muiden asiantuntijoiden kanssa, loppuasiakaskontakteja kaihtamatta. Tiimien tekemisessä vapaus ja vastuu kulkevat käsi kädessä: työkaluja ja teknologioita valitaan ja työskentelytapoja kehitetään huomioiden kulloisetkin tavoitteet sekä sovellusten tuen ja jatkokehityksen oleminen omissa käsissä. Tiimeissämme on avoin yhdessä tekemisen kulttuuri ja aikaansaava, intohimoinenkin ilmapiiri.

Yleisimmin käyttämiämme tekniikoita ja tuotteita ovat mm. AWS- ja GCP-pilvialustojen palvelut, SQL- ja NoSQL-tietokannat, JVM-pohjaiset ohjelmointikielet (mm. Kotlin, Java) ja useat tämän päivän web-tekniikat (mm. JavaScript, TypeScript, Nodejs, HTML5, React). Odotamme, että tunnet valmiiksi osan mainituista tekniikoista mutta arvokkaampaa on, että haluat oppia lisää. Pärjätäksesi sinulla on hyvät yhteistyötaidot: autat muita, jaat osaamistasi, mutta kysyt tarvittaessa myös muilta apua. Voit olla vasta valmistunut tai jo kokeneempi tekijä, rakennamme tehtävän osaamisesi mukaan. 

Tarjoamme sinulle joustavat työtavat, mielekkään työn ja vapaa-ajan tasapainon sekä kilpailukykyiset edut. Työpisteesi on Veikkauksen pääkonttorissa Helsingin Pohjois-Haagassa. Korona-aikana työskentelemme etänä. 

Kiinnostuitko? 
Jätä hakemuksesi Veikkauksen sivujen kautta viimeistään 16.8.2020. Voit tehdä hakemuksesi halutessasi myös englanniksi. 
Lisätietoja tehtävästä antaa Konsta Luhtala (puh. 09 4370 2288) ma 10.8. ja ke 12.8. 12 - 13 tai sähköpostilla etunimi.sukunimi(at)veikkaus.fi. Valituista henkilöistä tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.