(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä, Microsoft-teknologiat
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.4.2018

Ohjelmistokehittäjä, devaaja, koodari tai nörtti! Jos jokin edellä mainituista arvostetuista titteleistä sopii sinuun, olet sitten juniori tai kokenut koodin vääntäjä, meillä on kasvussa olevaa liiketoimintaa, jossa olisi sopiva paikka mahdollisesti juuri sinulle.

Tehtävä

Haemme Microsoft-sovelluskehittäjää vahvistamaan Solteqin integraatio-, pilvi- ja mikropalveluratkaisuiden kehitystiimiä. Tiimin kehittäjänä osallistut Microsoft-teknologioihin perustuviin järjestelmähankkeisiin sekä tietojärjestelmien ylläpitoon että kehittämiseen. Tehtävässä tärkeä merkitys on olio-ohjelmoinnin sekä yksikkötason testausmenetelmien osaamisella.

Kymmenen hengen tiivis tiimimme on jakautunut Vantaalle, Tampereelle ja Jyväskylään. Sinun sijaintisi voi olla missä tahansa toimipisteistämme, mutta parhaiten työ sujuu pääkaupunkiseudulta käsin, jossa on suurin osa asiakkaistamme. Pidämme päivittäin toisiimme yhteyttä digitaalisten tiimityökalujen avulla. Kehitämme asioita ketterästi ja olemme vahvasti LEANiin päin kallellamme.

Teemme paljon yhteistyötä myös vakiintuneen alihankkijaverkoston kanssa. Vaikka tiimi on kooltaan vielä pieni, roolimme on merkityksellinen koko organisaation kokonaisuudessa. Osallistumme omalla panoksellamme koko yrityksen pilvi- ja mikropalvelukehityksen eteenpäin vientiin ja mahdollistamiseen. Omien projektien lisäksi tuemme muiden yksiköiden projektitoimituksia.

Sinä

Koodin osaaminen on tietysti koodarin hommissa ykkösprioriteetti. Jos olet lahjakas oppija, mutta vasta koodariurasi alussa, olemme valmiita myös kasvattamaan sinusta meille tulevaisuuden huippuosaajan Kerro siis meille, mitä osaat ohjelmoida, niin tutkitaan, oletko meille sopiva match!

Arvostamme esimerkiksi kokemusta seuraavista:

  • C#
  • ASP.NET MVC
  • HTML5, CSS3, Javascript
  • JSON
  • jQuery, jQuery UI, jQuery Mobile, Bootstrap
  • Visual Studio

Ohjelmointikyvykkyyden rinnalla arvostamme oppimiskykyä, kunnianhimoista ja koodista sekä asiakkaiden auttamisesta innostunutta asennetta, aktiivisuutta ja oma-aloitteisuutta sekä tiimityöskentelytaitoja. Kansainvälisessä yrityksessämme myös englanninkielen osaaminen on perusedellytys.

Me

Olemme Solteqissa uusien ja mielenkiintoisten kehitystavoitteiden edessä ja haemme vahvaa kasvua, jossa tämän tiimin tekemisellä tulee olemaan tärkeä rooli. Pääset meillä mukaan mielenkiintoiselle matkalle digitaaliseen maailmaan, jossa et takuulla pääse tylsistymään. Tiimissämme on välitön ilmanpiiri ja vähän vaihtuvuutta. Asiantuntijamme ovat osaavia ja ammattitaitoisia.

Emme väitä olevamme täydellisiä – kukaan ei ole – mutta olemme huippuja kehittämään parempaa työpaikkaa yhdessä. Yhteishenkemme saakin kehuja työntekijöiltämme. Tarjoamme sinulle ison yrityksen edut ja hyvät etenemismahdollisuudet, mutta myös sopivan matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin. Jokainen voi vaikuttaa omaan työhönsä, joka myös joustaa tarpeiden mukaan. Saat laittaa itsesi likoon vapaa-ajallakin tai hakea lapset ajoissa hoidosta. Työhyvinvointiasi tukevat toimistojemme omat hyvinvointivalmentajat sekä erilaiset yhteiset aktiviteetit.

Näin haet

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemuksesi meille, mukaan CV ja palkkatoive. Voit hakea tehtävää täyttämällä hakulomakkeen mahdollisimman pian, viimeistään kuitenkin 20.5.2018 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Simo-Pekka Tuisku, simo-pekka.tuisku(@)solteq.com.