(Poistunut julkaisusta)

OHJELMISTOKEHITTÄJÄ MEPCO HRM
Accountor HR Solutions Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Haussa pro-tason ohjelmistokehittäjä mielenkiintoisiin tehtäviin HR-järjestelmän parissa

Toimit innokkaan ja ammattitaitoisen kehitystiimimme suunnittelijana ja ohjelmoijana vaativassa tuotekehitysprojektissa, työvälineinäsi Microsoftin .NET-teknologiat. Pääset luomaan oman urapolkusi kehityksen kärkirintamassa, suuren suosion saavuttaneen Mepco HRM -tuoteperheen parissa. Työskentelet yhdessä alan parhaiden osaajien kanssa. Tehtävä sisältää vain vähän asiakasrajapinnassa toimimista.

Sinulla tulisi olla kokemusta Visual Studio VB.NET -kehitysympäristöstä ja oliopohjaisesta sovelluskehityksestä. Lisäksi odotamme sinulta osaamista SQL Server -tietokannoista.

Mikäli omaat kokemusta palkka- ja henkilöstöjärjestelmien kehityksestä, sitä parempi. Raportoinnin ja integraatioiden periaatteiden ymmärtämisestä on hyötyä.

Henkilönä olet vastuullinen ja yhteistyökykyinen, ja suhtaudut positiivisella asenteella uusiin haasteisiin. Olethan myös hyvä tyyppi?

Miksi haluaisit meille töihin?

Accountor HR Solutionsin henkeä kuvastavat avoimuus ja mutkattomuus. Meillä on positiivinen tekemisen meininki. Kannustamme itseohjautuvuuteen, mutta osaava tiimi on taatusti aina tukenasi. Panostamme siihen, että varmasti viihdyt meillä - hyvinvointi- ja kehittymismahdollisuudet ovat meille tärkeitä.

Työsuhde on vakituinen ja kokopäiväinen. Toimipaikkasi on Tampereella.

Lisätietoja tehtävistä antaa Marjo Ylinen (lähetä sähköpostia marjo.ylinen(at)accountorsoftware.fi, puhelin 040 7663974).

Täytä hakemus ansioluetteloineen mahdollisimman pian. Accountorilaiset saattavat pian olla työkavereitasi!

Älä odota, hae jo tänää!