(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä (Koneoppiminen, AI)
Oy Dagmar Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Dagmar on näkemyksellinen ja tuloksellinen markkinointitoimisto. Asiakkaittemme tukena on kattava valikoima markkinoinnin asiantuntijapalveluja. Analytiikasta, tutkimuksesta, tekoälyn hyödyntämisestä ja liiketoiminnan kehittämisestä aina inspiroivien sisältöjen suunnitteluun, digitaalisten kanavien kattavaan osaamiseen ja projektien tehokkaaseen hallintaan.

Etsimme nyt Helsinkiin

Ohjelmistokehittäjää (Koneoppiminen, AI)

Pääpaino tehtävässä on kehittää uutta teknologiaa ja työkaluja dataohjatun markkinoinnin tehostamiseksi. Tehtävässä toimit yhteistyössä Dagmarin data science -tiimin kanssa rakentaen järjestelmiä, joilla analysoidaan ja käsitellään suuria datamääriä pilviympäristössä. Tehtäviisi kuuluu uusien järjestelmien suunnittelu, kehitys ja tuotannollistaminen, sekä nykyisten ratkaisujen jatkokehitys ja ylläpito.

Tiimissä on tällä hetkellä kaksi ohjelmoijaa ja tähän tehtävään Dagmar etsii henkilöä, jolla on halukkuutta pitkällä tähtäimellä ottaa vetovastuu sekä softapuolen tiimistä että prototyyppien ja tuotteiden kehityksestä. Koneoppimiseen ja tekoälyyn liittyvä menetelmäosaaminen on tiimissä jo vahvalla tasolla, joten emme oleta sinun olevan asiantuntija myös tällä saralla – kiinnostus aihepiiriä kohtaan on kuitenkin iso plussa.

Odotamme Sinulta

  • Ohjelmointiosaamista moderneista ohjelmointikielistä (esim. Python, Java, JavaScript)
  • Kokemusta web-kehityksestä (esim. Django, React, Angular)
  • Kokemusta pilvipalveluista (esim. AWS, Google Cloud, Azure)
  • Kiinnostusta datan analysointia ja koneoppimista kohtaan
  • Oma-aloitteista otetta työskentelyyn ja hyviä tiimityötaitoja

Tarjoamme Sinulle

  • Hyvän tiimin ja työilmapiirin, jossa työntekijöihin luotetaan ja töitä saa tehdä omalla tyylillä
  • Mahdollisuuden vaikuttaa Dagmarin softapuolen kehitykseen ja vaikuttaa siihen mitä lähdetään tekemään ja millä teknologioilla
  • Yhteistyötä monipuolisten sidosryhmien kanssa

Kiinnostuitko?

Ole yhteydessä ja kerromme mielellämme lisää tai hae tehtävää 16.12.2018 mennessä.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Barona IT:n kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Ville Saviluoto 040 869 0180 tai ville.saviluoto@barona.fi.