(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä, kokoaikainen, Solteq
Solteq Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Ovatko Microsoftin ohjelmointiteknologiat vahvuutesi? Haluaisitko päästä työskentelemään omalla tyylilläsi ja vaikuttaa työnkuvaasi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme ohjelmistokehittäjä!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Solteqille, itseohjautuvaa ohjelmistokehittäjää vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.
  
Ohjelmistokehittäjänä pääset kehittämään Solteqin omia tuotteita muun muassa autokaupan ja vähittäiskaupan aloille sekä työskentelemään asiakaskohtaisten erillissovelluksien ja integraatioiden parissa. Solteqin asiakkaat ovat oman alansa johtavia toimijoita ja pääset yhdessä ketterän tiimin kanssa tuottamaan heille laadukkaita ohjelmistotoimituksia, jota täyttävät vaativammankin asiakkaan kriteerit. Pääset tekemään töitä Microsoftin Visual Studio -kehitysympäristöllä kohteena Microsoftin Azure-pilvi tai asiakkaan oma ympäristö. Projektit valikoituvat osaamisesi sekä mielenkiinnonkohteidesi mukaan. Töitä pääset tekemään ketterän tiimin kanssa, jolla on intohimoinen ote työskentelyyn sekä palo kehittää asioita.

Solteqin tavoitteena on tehdä huomisesta parempaa yksinkertaistamalla digitaalista maailmaa. Ratkaisu ja työkalu kerrallaan. Solteqilla työskentelet digitaalisen liiketoiminnan huippuasiantuntijoiden rinnalla kotimaisissa ja globaaleissa asiakasprojekteissa. Solteq tarjoaa sinulle ison ja perinteikkään yrityksen vakauden, ketterästi kehittyvän yrityskulttuurin ja mahtavan työporukan. Lue Solteqista lisää täällä: https://www.solteq.com/fi/

Pääasialliset tehtävät
 • Ohjelmistotuotteiden määrittely- ja kehitystyöt yhdessä muun tiimin kanssa
 • Ohjelmistoratkaisujen integrointi asiakkaan järjestelmiin ja prosesseihin
Odotamme sinulta
 • Kokemusta vastaavista tehtävistä
 • Aikaisempaa kokemusta olio-ohjelmoinnista (esim. .NET)
 • Korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta (esim. tietojenkäsittely)
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
Tarjoamme sinulle
 • Monipuoliset ja haastavat työtehtävät, joissa pääset kehittymään
 • Modernit työvälineet, joihin pääset itse vaikuttamaan
 • Etätyömahdollisuuden ja joustavat työajat
 • Mielenkiintoiset projektit ja mahdollisuuden aidosti vaikuttaa omaan työhösi
 • Mahdollisuuden päästä tutustumaan Solteqin mielenkiintoisiin ratkaisuihin
 • Työpaikan ketterässä yrityksessä, jossa on paljon mahdollisuuksia kehittyä ja kasvaa
 • Hyvän perehdytyksen tiimin toimesta ja oman mentorin
 • Motivoituneen ja itseohjatuvan tiimin

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 18.10.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus on heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Wilma Vilen (wilma.vilen@studentwork.com, 0409402670).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.