(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä, kokoaikainen, Ramboll Finland Oy, Tampere
Ramboll Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2020
Etsitkö työtä vakaassa ja tunnetussa yrityksessä? Haluatko päästä kehittämään osaamistasi ohjelmistosuunnittelun parissa? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme ohjelmistokehittäjä!

Etsimme sinua

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Ramboll Finland Oy:lle, motivoitunutta ohjelmistosuunnittelijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Tampereelle. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.

Ohjelmistosuunnittelijana työllistyt ohjelmistokehitystiimiin, joka kehittää Rambollin omaa kiinteistönhallintajärjestelmää. Kehitystä tehdään Microsoftin teknologioilla, Azure-pilvialustalla ja ohjelmointikielinä on muun muassa JavaScript ja .NET. Työssäsi tulet myös olemaan yhteyksissä sisäisten sidosryhmien kanssa, kun taas asiakasyhteistyö on kokeneempien kollegoidesi vastuulla.

Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteisessa yhtiössä työskentelee 16 500 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa he toimivat maanlaajuisesti 2500 asiantuntijan voimin. Heidän palvelujansa ovat innovatiiviset ratkaisut kaupunkien, infrastruktuurin, liikenteen, ympäristön ja rakennusten suunnittelussa, rakennuttamisessa, rakentamisessa ja ylläpidossa. He kutsuvat sinut tekemään kestävää tulevaisuutta kanssaan avoimessa, innostavassa ja yhdessä tekemisen työyhteisössä. Yritykseen pääset tutustumaan lisää täältä: www.ramboll.fi

Pääasialliset tehtävät
 • Kehität Rambollin omaa kiinteistötietojärjestelmää
 • Yhteistyö tiimisi ja sisäisten sidosryhmien kanssa
Odotamme sinulta
 • Käytännön kokemusta ohjelmistokehityksestä työn tai harrastuneisuuden kautta
 • Javascript ja .NET -osaamista
 • Kokemusta tietokantojen parissa työskentelystä
 • Kykyä itsenäiseen tekemiseen ja uuden omaksumiseen sekä tiimityöskentelytaitoja
 • Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa
Tarjoamme sinulle
 • Tilaisuuden kehittää osaamistasi mielenkiintoisten tehtävien parissa
 • Mahdollisuuden päästä kehittämään uuden sukupolven kiinteistötietojärjestelmää
 • Työn vakaassa ja tunnetussa yrityksessä
 • Ammattitaitoiset kollegat
 • Hyvät urakehitysmahdollisuudet
 • Mahdollisuuden etätöihin perehdytysjakson jälkeen

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 04.10.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Tampereen rekrytiimipäällikkö Jesse Saarenpää (jesse.saarenpaa@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.