(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä (JavaScript)
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2019
Haemme Sovellin Oy:lle henkilöä, jolla on palava halu työskennellä ohjelmistokehityksen parissa ja kasvattaa osaamistaan mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa. Tässä tehtävässä pääset itse vaikuttamaan omaan kehittymiseesi ja uraasi. Hae paikkaa tässä upeassa työporukassa jo tänään!
KUVAUS
Työskentelet pääasiassa Soveltimen asiakasyrityksissä vaihtelevissa noin muutaman kuukauden kestävissä projekteissa, jotka valikoituvat osaamisesi mukaan. Alussa projektit voivat olla Soveltimen sisäisiä, jotta pääset tutustumaan yritykseen. Kokemuksesi karttuessa projektien haasteet kasvavat, joten tässä tehtävässä pääset todella vaikuttamaan omaan kehitykseesi ja kasvamaan ammattilaiseksi!
Soveltimen asiakkaat toimivat monilla eri toimialueilla ja tarjoavat monipuolisia projekteja erilaisissa työympäristöissä.

Tarjoamme


* Yrittäjähenkisen tiimin kehityksesi tueksi
* Mielenkiintoiset ja vaihtelevat asiakasprojektit
* Mahdollisuuden vaikuttaa omaan urapolkuusi


Heti ensimmäisestä työpäivästä lähtien tunsin kuuluvani porukkaan ja huomasin, että työpanostani todella arvostetaan. Parasta Soveltimella työskentelyssä onkin se, että itseään pääsee kehittämään haastavissa projekteissa tarvitsematta pelätä epäonnistumista, sillä ympärillä on ammattitaitoinen tiimi, jonka tukeen voi tiukan paikan tullen luottaa! Meeri Saksman-Toikka, Soveltimen ratkaisukonsultti

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
Työtehtäväsi vaihtelevat asiakas- ja projektikohtaisesti oman osaamistasosi ja kehityskaaresi mukaisesti. Kokemuksesi karttuessa myös tehtävänkuvasi laajenee ja projektien vaativuus kasvaa.


* Ohjelmistokehitys asiakasprojekteissa
* Sisäiset projektit
* Konsultointi- ja käyttöönottoprojektit asiakkailla

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Valmistunut soveltuvalta koulutusalalta (yliopisto / AMK)
* Kartuttanut jo kokemusta ohjelmistokehityksestä
* Sujuva kommunikoija suomeksi ja englanniksi
* Kykenevä kehitystyöhön JavaScriptilla ja jollain sen nykyaikaisilla kirjastoilla kuten esim. React tai Node.js.
* Oma-aloitteinen, ratkaisukeskeinen ja sosiaalisesti taitava


Eduksi katsotaan, mikäli olet toiminut testauksen ja käyttöliittymien parissa ja sinulla on kokemusta jostain muista teknologiakirjastoista.

Muuta tietoa


* Aloitus: Sopimuksen mukaan
* Kesto: Kokoaikainen, 12 kk ja mahdollisuus rekrytoitua asiakkaalle tämän jälkeen
* Sijainti: Espoo, vaihtelevat asiakkaiden toimipisteet pääkaupunkiseudulla
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Sovellin Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Sovellin Oy

On ensisijaisen tärkeää, että henkilökuntamme viihtyy, työtehtävät vastaavat toiveita ja kaikilla on mahdollisuus kehittyä. Uskon itse, että tämä on paras tapa varmistaa asiakkaidemme odotuksien täyttyminen, eikä haittaa ollenkaan, että samalla viihdymme itse työssämme. Arno Lindroos, Soveltimen toimitusjohtaja