Ohjelmistokehittäjä (Java tai .NET)
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.4.2019
Etsimme osa-aikaista ohjelmistokehittäjää konsultointiyritys Altorokselle! Tämä tehtävä odottaa sinua, joka omaat koodausosaamista, itsenäisen työotteen ja haluat mukaan tekemään mielenkiintoisia asiakasprojekteja. Hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Ohjelmistokehittäjänä osallistut erilaisiin asiakasprojekteihin. Altoros tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä ratkaisuja, jotka voivat liittyä esimerkiksi logistiikkaan, datan käsittelyyn tai analytiikkaan. Olet osa viiden hengen joukkoa ja sinulle tarjotaan vastuuta heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Tehtävät ovat muuttuvia, joten hakijoilta toivotaan rohkeaa heittäytymistä uusiin tilanteisiin.

Yrityksessä käytettäviä teknologioita ovat mm. Microsoft .NET, c#, Java, Ruby on Rails, JavasScript, HTML5, R, Python, TensorFlow
Tehtävä sopii rohkealle ja kunnianhimoiselle henkilölle, joka haluaa edetä urallaan ja uskaltaa rohkeasti esittää omia mielipiteitään työhön liittyen. Altoros on kansainvälinen yritys, joten jos kansainvälinen työympäristö houkuttelee sinua, tämä on juuri oikea paikka sinulle. Työmäärä on alustavasti 20 tuntia/viikko, mutta tilanteen mukaan on myös tarjolla huomattavasti enemmän tunteja.

Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on aiempaa kokemusta projektityöskentelystä, esimerkiksi opintojen tai työkokemuksen kautta. Ideaalihakijamme on Backend-kehittäjä itsenäisellä Java tai .NET osaamisella ja kiinnostuksella analytiikkaa kohtaan. Olemme kuitenkin avoimia teknisen osaamisen suhteen, joten mikäli omaat vahvat taidot C#:lla tai jollain frontend-teknologialla olet yhtä potentiaalinen hakija.

Olet henkilö, joka uskaltaa tuoda omia ideoita ja ehdotuksia esille. Sinulla on pelkäämätön asenne työtä kohtaan ja nautit työskentelemisestä asiakasrajapinnassa. Edellytämme osaamista jostain edellä mainitusta teknologiasta. Lisäksi tehtävä edellyttää sujuvat kommunikaatiotaidot suomeksi sekä englanniksi.

Tunnistat itsesi näistä:
* Aiempi kokemus ohjelmistokehityksestä ja projektityöskentelystä
* Hyvä BackEnd-osaaminen, erityisesti Java tai .NET.
* Aiempi kokemus joistakin käytössä olevista teknologioista
* Asiakaspalveluhenkisyys, ratkaisukeskeisyys ja oma-aloitteisuus
* Sujuva suomi ja englanti

Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on ymmärrystä analytiikasta tai pilviteknologioista (Azure, AWS, or Google Cloud).

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kuukautta, osa-aika, vähintään 15-20 tuntia / viikko
* Sijainti: Helsinki
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Altoroksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Altoros OY on yritys, joka auttaa asiakkaitaan tehostamaan ja kasvattamaan heidän liiketoimintaa hyödyntäen monipuolisesti IT-teknologiaa ja moderneja digitalisaation mahdollistamia keinoja. Altoros on perustettu 2001 ja heidän palveluksessa on noin 300 ammattilaista 6 eri maassa. Suomen tytäryhtiö on perustettu vuonna 2014. Altoroksella on alan johtavaa osaamista mm. seuraavilla alueilla: Big Data, IoT, analytiikka, Blockchain, Machine Learning ja AI.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1264446
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki