Ohjelmistokehittäjä (Java), Insta DefSec Oy
Academic Work

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2021
Etsimme Insta DefSec Oy:lle useampaa ohjelmistokehittäjää toimimaan Puolustusvoimien monipuolisten tietojärjestelmien kehitysprojektien parissa. Ohjelmistokehittäjänä pääset kehittämään haastavia ja laajoja järjestelmiä Puolustusvoimien jokapäiväiseen käyttöön tiiviissä yhteistyössä heidän kanssaan. Voit olla aloitteleva lahjakkuus tai kokenut osaaja - työsi suunnitellaan osaamiseesi ja kokemukseesi soveltuvaksi. Olet etsimämme henkilö, mikäli olet työntekijänä joustava ja positiivinen tiimipeluri. Me tarjoamme sinulle työnkuvan, jossa et pääse kyllästymään, sillä projektit pitävät sisällään laaja-alaisesti ja monipuolisesti haastavia työtehtäviä aina määrittelyistä varsinaiseen toteutukseen. Älä viivyttele hakemuksesi kanssa vaan hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Ohjelmistokehittäjänä työskentelet osana noin kymmenhenkistä tiimiä kehittäen etenkin tilannekuvaratkaisu- ja johtamisjärjestelmiä Puolustusvoimille. Järjestelmissä korostuvat verkostokeskeisyys, yhteensopivuus ja turvallisuus. Työssäsi pääset toimimaan läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja näkemään tekemisen lopputuloksen käytännössä. Työsi on mielenkiintoista ja monipuolista, sekä myös yhteiskunnallisesti merkittävää ja kehittämäsi ratkaisut tulevatkin konkreettiseen käyttöön Puolustusvoimissa. Projektit ovat pitkäkestoisia, joten mielenkiintoisia töitä on tarjolla pitkäksi ajaksi minkä lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä tekemään monipuolisesti myös muitakin kehitysprojekteja.

Tarjoamme


* Osaamistasi vastaavia työtehtäviä
* Rennon ja asiantuntevan työporukan sekä tiiviin tiimin tuen
* Haastavat ja mielenkiintoiset työtehtävät ja projektit, jotka ovat yhteiskunnallisesti tärkeitä
* Mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi sekä etenemismahdollisuuksia
* Nykyaikaiset ja modernit järjestelmät ja toimintaympäristön


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA

* Erilaiset projektit Puolustusvoimien tietojärjestelmien (erityisesti johtamis- ja tilannekuvaratkaisut) parissa
* Ohjelmistokehitystyöhön liittyvä määrittely ja koodaaminen
* Asiakasyhteistyö oikeanlaisten ratkaisujen löytämiseksi
Kehittyessäsi tehtävänkuvaa on mahdollista muotoilla myös toiveidesi mukaisesti.


Käytettäviä teknologioita ovat mm.:
OSGi, NetBeans, Spring Beans, Java Swing, Mercurial, SQL / Hibernate, C++ sekä JavaScript.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Toivomme sinulta aiempaa osaamista opintojen tai työkokemuksesi puolesta ohjelmistokehityksestä ja -suunnittelusta. Voit siis olla urasi alkuvaiheessa tai kerryttänyt jo jonkin verran kokemusta alalta. Insta DefSecin ohjelmistokehityksessä keskeistä on Java-osaaminen ja siksi arvostamme Javan tuntemusta, mutta myös C/C++ -osaamiselle löytyy sovelluskohteensa. Olet motivoitunut kehittymään ja haluat ratkoa haastaviakin ongelmia yhdessä tiimin kanssa, etkä kaihda uuden oppimista ja itsesi haastamista. Toivomme sinun olevan lisäksi joustava, oma-aloitteinen ja yhteistyökykyinen.

Etsimämme henkilö on:


* Halukas oppimaan uutta ja kehittämään itseään
* Yhteistyökykyinen tiimipelaaja, sillä työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden kanssa
* Sinnikäs etsimään ratkaisuja myös haastavampiin ongelmiin
* Kykenevä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn


Muuta tietoa


* Aloitus: elokuussa 2021 tai sopimuksen mukaan
* Kesto: Työsuhde alkaa vakituisena työsuhteena Academic Workin kanssa ja tarkoituksena on rekrytoitua työsuhteen aikana Insta DefSecille
* Sijainti: Tampere
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Insta DefSec Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Insta DefSec Oy on suomalaiseen perheyritykseen, Insta Groupiin kuuluva turvallisuuden ja toimintavarmuuden korkeateknologiayritys sekä riippumaton ja kokenut yhteiskunnan turvallisuuden varmistaja. Osaamisemme ydintä ovat tilannekuva- ja puolustusratkaisut sekä kyberturvallisuus.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1459361
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere