Ohjelmistokehittäjä, järjestelmäasiantuntija ja pilvipalveluiden asiantuntija – 25 IT-osaajaa saa paikan
Saranen Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Accenture, Avanade, Capgemini, Cybercom Group, Mtech sekä parikymmentä muuta IT-alan työnantajaa etsivät kanssamme uusia pilviteknologioiden asiantuntijoita.

Näissä tehtävissä pääset mielenkiintoisiin asiakasprojekteihin sekä kehittymään pilvipalveluiden huippuasiantuntijoiden kanssa. Haettavien tehtävien vaativuus vaihtelee entry-levelin rooleista myös haastavampiin rooleihin.

Kun koko maailma on siirtynyt etäyhteyksien ja pilvipalveluiden äärelle, uusista alan asiantuntijoista on nyt suurempi kysyntä kuin koskaan.

 

Avoimien roolien lista on pitkä, tässä muutama haettavista rooleista:

 • Cloud Consultant
 • Cloud engineer
 • Cloud Specialist
 • Data Engineer
 • IAM-asiantuntija
 • Ratkaisuarkkitehti
 • Service Desk Specialist
 • Sharepoint-osaaja
 • System Specialist

 

Näiden roolien avulla pääset etenemään haluamallesi urapolulle pilviteknologioiden pariin! Kaikki yritykset eivät odota jo osaamista näistä tehtävistä, halu kasvaa näihin rooleihin ratkaisee.

Näihin ja muihin kiinnostaviin pilvipalveluiden asiantuntijatehtäviin pääset tarttumaan Microsoft Azure Akatemia –rekrytoivan koulutusohjelman kautta. Akatemia yhdistää käytännön työssäoppimisen ja maksuttoman koulutuksen, jonka tavoitteena on Microsoft –sertifikaatin suorittaminen

Tavoitteena on, että Akatemian päättyessä sinulla on plakkarissa kovan tason Azure-osaaminen, sertifikaatti ja uusi työ. Kaiken kukkuraksi Microsoft-asiantuntijakoulutuksen kautta saat oppia myös PowerPlatformista, M365:sta ja tietoturvasta.

 

Lue lisää, hae mukaan ja löydä uusi työpaikka arvostettuna Azure-asiantuntijana!

 

Mitä toivomme sinulta?

Uusia työmahdollisuuksia on tarjolla kokeneille ja kokemattomammille IT-osaajille. Jos haluat oppia uutta, löytää uuden työn pilviteknologioiden parista ja sertifioida osaamisesi, hae mukaan!

 

Rekrytoivat yritykset arvostavat:

 • Aiempaa IT-osaamista työn, koulutuksen tai harrastusten kautta (tämä voi olla mitä tahansa ohjelmoinnista, palvelimista, käyttäjähallinnasta, tietoliikenteestä, Windows-, Linux-, Unix-käyttöjärjestelmistä tai Azure-, AWS-, Google cloud- tai muista pilviteknologioiden tehtävistä)
 • Analyyttisyyttä ja ongelmanratkaisutaitoja
 • Teknisen kokonaisuuksien hahmotuskykyä
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja
 • Halua ja motivaatiota työskennellä nyt ja tulevaisuudessa pilvipalveluiden asiantuntijana.

Voit hakea Microsoft Azure Akatemiaan, mikäli olet tällä hetkellä työttömänä työnhakijana tai työttömyysuhan alaisena ja työnhakusi TE-palveluissa on voimassa.

 

Vieläkö epäröit? Ei kannattaisi enää odotella, koska:

 • Koulutuksesta saat eväät työllistymiseen. Koulutusohjelman tärkeimpänä tavoitteena on työllistää sinut yhteistyöyritykseen 6 kk ohjelman päätteeksi. Tavoitteemme on löytää juuri sinun urakehitystäsi parhaiten tukeva rooli. Tutustu koulutusohjelman sisältöön lisää nettisivuillamme.
 • Asiantuntijuutesi nousee uudelle tasolle. Saat ohjelman aikana laadukasta koulutusta alan johtavilta tekijöiltä 20–25 koulutuspäivän myötä, sekä pääset hyödyntämään oppimaasi työroolissasi yhteistyöyrityksessäsi. Koulutus on osallistujille maksuton ja koulutuspäivät järjestetään toistaiseksi etätoteutuksena.
 • Ohjelma avaa polun uudelle uralle. Kuten sanottu, ohjelman kautta on tarjolla erilaisia, eritasoisia asiantuntijatehtäviä. Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä 350 pilviasiantuntijan joukkoon, jotka ovat löytäneet uuden työn Microsoft Akatemioiden kautta.

 

Hae mukaan mahdollisimman pian, viimeistään 1.3.2021! Jättämällä hakemuksesi nyt, pääset ensimmäisten joukossa mukaan hakuprosessiin ja saat täyden tuen rekrytoinnin asiantuntijoiltamme.

 

Etenet hakuprosessissa, kun olet täyttänyt kaksi hakemusta:

 1. Täytä TE-toimiston hakulomake.
  Esivalinta koulutukseen tehdään tämän TE-toimiston hakemuksen tietojen perusteella, joten perustele hakemuksesi huolellisesti.
 2. Täytä Sarasen osaamisprofiili. Tämä osaamisprofiili toimii käyntikorttinasi rekrytoiviin yrityksiin. Voit muokata ja täydentää profiilia koko hakuajan. Lähetä hakemuksesi pian – haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana!

 

Koulutus järjestetään yhdessä Sarasen, ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja Microsoftin kanssa. Koulutuksen toteutuksesta ja hakijoiden esihaastatteluista vastaa Saranen.

 

Lisätietoja ohjelmasta:

Ensisijaisesti lisätietoja ohjelmasta löydät Sarasen nettisivuilta.

Voit halutessasi kysyä lisää myös Senior Project Specialist Mira Tapiolalta. Tavoitat Miran parhaiten sähköpostitse (mira.tapiola@saranen.fi) tai puhelimitse p. 045 171 6787.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot