Ohjelmistokehittäjä, integraatiot
ATR Soft Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Ohjelmistokehittäjä, integraatiot - Turkuun

Oletko sinä ohjelmistokehittäjä, joka nauttii koodaamisen lisäksi tiivistä yhteistyöstä asiakkaiden kanssa ja projektien eteenpäin viemisestä yhdessä heidän kanssaan? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö!

Etsimme Turun toimistollemme ohjelmistokehittäjää, mahdollisesti useampaakin, työskentelemään integrointiratkaisujen suunnittelun ja toteuttamisen parissa yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. Integraatiokehittäjänä hoidat itsenäisesti omista ohjelmistokehitysprojektisi osana asiakkaidemme integraatiokokonaisuutta ja varmistat, että tarvittava data siirtyy sujuvasti paikasta toiseen. Työskentelet useamman asiakkuuden parissa yhteistyössä kunkin asiakastiimimme kanssa.

Integraatiokehittäjänä pääset niin suunnittelemaan kuin teknisesti toteuttamaan suunnittelemasi integraatiot osana yleensä hyvin laajaa integraatiokokonaisuutta. Työpäiväsi koostuvat usein paljon muustakin kuin ohjelmoinnista, mutta toki niitäkin päiviä on kun koodaat suunnittelemaasi ratkaisua täyttä häkää. Iso osa työajasta, arviolta jopa 75%, kuluu integraation toteutusta tukevan työn, kuten asioiden selvittelyn, kommunikoinnin, asioista sopimisen, suunnittelun ja kokonaisuuksien ymmärtämisen parissa. Tässä tehtävässä korostuvat ennen kaikkea isojen integraatioympäristöjen ymmärrys, ongelmanratkaisukyky ja asioiden selvittely hyvin haastavien koodauspähkinöiden sijaan. Toki ohjelmointiosaaminen on myös tärkeää, jotta pystyt toteuttamaan integraatioprojektisi alusta loppuun.

 

Mitä tarjoamme sinulle?

Oletko koskaan miettinyt, miltä tuntuisi työskennellä yrityksessä, jossa voit itse valita oman esihenkilösi? Näin meillä ATR Softilla toimitaan! Tarjoamme sinulle hyvin vapaat kädet johtaa omaa tekemistäsi, ja todella esimerkiksi mahdollisuuden valita oman esihenkilösi. Työaikamme ovat joustavat ja mahdollisuus etätyöhön itsestään selvää maailmantilanteesta riippumatta. Uskomme jatkuvaan uuden oppimiseen ja tuemme ammatillista kehittymistäsi mm. tarjoamalla sinulle yhden työpäivän joka kuukausi valitsemiesi taitojen vahvistamiseen.

Haluatko laajentaa mahdollisuuksiasi integraatiokehittäjänä tai kokeilla kenties jotain ihan muuta myöhemmin tulevaisuudessa? Suunnittelemme tulevaisuuttasi yhdessä omien kehittymistavoitteidesi ja kiinnostuksen kohteidesi pohjalta. Sinulla on mahdollisuus tutustua erilaisiin ohjelmistoprojekteihin niin asiakkaidemme parissa kuin osallistumalla omien ohjelmistotuotteidemme kehittämiseen. Kun tunnet halua vaihtaa rooliasi tai projektiasi, tartumme tehtävään.

Kiinnostaako sinua isoon kuvaan vaikuttaminen?  ATR Softissa päätöksiä tehdään tehokkaasti matalan hierarkian organisaatiossa, jossa jokaisella on aito mahdollisuus tulla kuulluksi. Yrityksen omistajat ovat läsnä päivittäisessä liiketoiminnassa tekemällä vastaavaa projektityötä kuin muutkin. Panostamme yhdessä tekemiseen avoimessa ja reilussa ilmapiirissä. Meille on tärkeää, että kaikki osallistuvat myös liiketoiminnan kehittämiseen ottamalla osaa kiinnostuksensa mukaan sisäisiin kehityshankkeisiimme. Mitä tahansa kiinnostavaa eteesi nouseekin, olet tervetullut osallistumaan.

ATR Softereiden joukkoon mahtuu erilaisia persoonallisuuksia, minkä näemme rikkautena. ATR-tapahtumien ja vapaa-ajan aktiviteettien kirjo on kiinni siitä, millaista puuhaa porukkamme toivoo tai innostuu itse järjestämään. Henkilöstökyselymme perusteella arvostetuimmat asiat ATR Softilla ovat osaavat ja ystävälliset kollegat, joustavuus ja vapaus sekä ihmisiin luottaminen. Läpinäkyvyys, vaikutusmahdollisuudet sekä mahdollisuus uusiin haasteisiin talon sisällä ovat myös asioita, jotka meillä saavat kiitosta. Emme väitä olevamme täydellisiä, mutta pyrimme jatkuvasti kehittymään työntekijöidemme parhaaksi!

Lounas- ja puhelinedun sekä liikunta- ja kulttuurisetelien lisäksi tarjoamme sinulle parkkipaikan sekä laajennetun työterveyshuollon. Olet myös mukana tulosbonusjärjestelmässämme ja sinulla on mahdollisuus palveluvuosibonuksiin mikäli viihdyt meillä pidempään. Sponsoroimme myös nettiliittymän kotiisi sekä tarjoamme viikoittaisen sählyvuoron. Meille on kunnia-asia olla joustava ja luotettava työnantaja.

 

Mitä odotamme sinulta?

Suunnittelemme ja toteutamme integraatiot eri alustoilla. Sinulla on hyvä lähtökohta työskennellä integraatiokehittäjänä, jos olet toteuttanut integraatioita esim. Oracle SOA Suite, Apache ServiceMix, Mule, IBM Integration Bus, BizTalk tai IPaaS -alustalla tai mikropalveluina. WebLogic ja Fusion Middleware -ohjelmien tuntemus, tietokantaosaaminen ja testauskokemus tai -kiinnostus katsotaan myös eduksi. Tärkeintä on kuitenkin ohjelmointiosaaminen ja esim. Javan tai C#-kielen hyvä hallinta. Integraatioalustat ovat opittavissa. Ylipäänsä arvostamme intoa jatkuvaan uuden oppimiseen. Tuki- ja ylläpitotehtävät sekä dokumentointi ovat tärkeä osa päivittäistä työtä eli odotamme myös mielenkiintoa niiden hoitoon.

Hyvät kommunikaatiotaidot suomeksi ja englanniksi ovat välttämättömiä asiakkaiden tarpeiden selvittämiseksi ja integraatioiden suunnittelemiseksi yhdessä niin asiakkaidemme teknisten kuin bisnespuolen edustajien kanssa. Etsimme henkilöitä, joilla on positiivinen asenne tarttua tehtäviin. Vaikka työtä tehdään yhdessä muiden ammattilaistemme tukemana, itsenäinen ja oma-aloitteinen työskentelytapa on edellytys, koska pääsääntöisesti jokainen hoitaa itsenäisesti omat projektinsa osana asiakkaan integraatioiden kokonaisuutta.

Tässä tehtävässä viihtyäksesi sinun olisi hyvä tuntea paloa ennen kaikkea juurikin haastavaan ongelmanratkaisuun ja asioiden itsenäiseen selvittelyyn niin asiakkaiden kanssa kuin itseksesi. Kunhan integraatiokokonaisuus ja asiakkaiden tarpeet ovat tarkalleen selvillä, itse koodauspähkinät eivät useinkaan ole kovin monimutkaisia. Haasteet työssä syntyvät siis vähän muun tyyppisestä ajatustyöstä. Näissä hommissa käytetyt ohjelmointikielet eivät myöskään yleensä ole niitä kaikkein moderneimpia. Toki poikkeuksiakin mahtuu joukkoon.

Työkieli on suomi ja englanti. Osa asiakkaistamme odottaa meidän kommunikoivan ainoastaan suomeksi ja osan kanssa taas käytämme tilanteesta ja kunkin projektin yhteyshenkilöistä riippuen molempia. Arvostamme valmiutta matkustaa ainakin ajoittain, koska kaikki asiakkaamme eivät sijaitse samassa kaupungissa. Nyt pandemia-aikana työskentelemme luonnollisesti hyvin pitkälti etänä.

 

Kiinnostuitko tästä monipuolisesta ja vaihtelevasta työstä?

Lue lisää meistä ATR softerit - ATR Soft ja lähetä hakemuksesi viimeistään 21. helmikuuta 2021 suomeksi tai englanniksi osoitteeseen rekry@atrsoft.com.

Annamme mielellämme lisätietoja roolista, jos sinulla on kysyttävää.

Ota yhteyttä:
Ville Oksanen
People & Culture
044 2758 444
ville.oksanen@atrsoft.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1414201
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Turku
  • Lisätietoja antaa: Ville Oksanen, 044 2758444 tai sähköpostilla: ville.oksanen@atrsoft.com