(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä, Insta DefSec Oy
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019
Miltä kuulostaa mielenkiintoiset haasteet turvallisuusalan ohjelmistokehityksen parissa? Ohjelmistokehittäjänä Insta DefSecillä pääset kehittämään haastavia ja laajoja järjestelmiä asiakkaiden jokapäiväiseen käyttöön tiiviissä yhteistyössä heidän kanssaan. Voit olla aloitteleva lahjakkuus tai kokenut osaaja - työsi suunnitellaan osaamiseesi ja kokemukseesi soveltuvaksi.
KUVAUS
Ohjelmistokehittäjänä työskentelet osana laajempaa tiimiä kehittäen johtamis- ja koulutusjärjestelmiä Insta DefSecin asiakkaille, kuten esimerkiksi Puolustusvoimille. Järjestelmissä korostuvat verkostokeskeisyys, yhteensopivuus ja turvallisuus. Järjestelmien käyttöympäristöt vaihtelevat yksittäisistä päätelaitteista konesalien virtuaaliympäristöihin. Työssäsi pääset toimimaan läheisessä yhteistyössä asiakkaan kanssa ja näkemään tekemisen lopputuloksen käytännössä. Työsi aloitat joko johtamis- tai koulutusjärjestelmäohjelmistojen kehitystyössä osaamiseesi ja kokemukseesi soveltuvassa tehtävässä.

Tarjoamme


* Osaamistasi vastaavia työtehtäviä
* Rennon ja asiantuntevan työporukan
* Haastavat ja mielenkiintoiset työtehtävät
* Mahdollisuuden kehittää omaa osaamista ja edetä uusiin työtehtäviin


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä!
TYÖNKUVA

* Turvallisuusalan ohjelmistojen kehittäminen ja palvelutuotanto
* Erilaiset projektit johtamis- ja koulutusjärjestelmien parissa
* Järjestelmien kehittäminen yhteensopiviksi ja eri käyttöympäristöihin
* Tiivis asiakasyhteistyö


Kehittyessäsi tehtäviä on mahdollista muotoilla myös toiveidesi mukaisesti.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Sinulla on osaamista opintojen tai työkokemuksesi puolesta ohjelmistokehityksestä ja -suunnittelusta. Voit siis olla urasi alkuvaiheessa tai kerryttänyt jo jonkin verran kokemusta alalta. Insta DefSecin ohjelmistokehityksessä keskeistä on Java-osaaminen ja siksi arvostamme Javan tuntemusta, mutta myös C/C++ -osaamiselle löytyy sovelluskohteensa. Haluat ratkoa haastaviakin ongelmia yhdessä tiimin kanssa, etkä kaihda uuden oppimista ja itsesi haastamista. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen kirjallinen ja suullinen taito.

Etsimämme henkilö on:


* Halukas oppimaan uutta ja kehittämään itseään
* Yhteistyökykyinen tiimipelaaja, sillä työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden kanssa
* Sinnikäs etsimään ratkaisuja myös haastavampiin ongelmiin
* Kykenevä itsenäiseen ja oma-aloitteiseen työskentelyyn


Muuta tietoa


* Aloitus: Joulukuu 2019 - Tammikuu 2020
* Kesto: 12kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Tampere
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Insta DefSec Oy puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
Insta DefSec Oy on suomalaiseen perheyritykseen, Insta Groupiin kuuluva turvallisuuden ja toimintavarmuuden korkeateknologiayritys sekä riippumaton ja kokenut yhteiskunnan turvallisuuden varmistaja. Osaamisemme ydintä ovat puolustusratkaisut ja kyberturvallisuus.