OHJELMISTOKEHITTÄJÄ FUJITSULLE
Nice-business Consulting Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.10.2021

Nice-business Consulting Oy:n (Nico) on it-alan rekrytointi- ja asiantuntijapalveluyritys. Etsimme jatkuvasti ammattilaisia asiakkaidemme mielenkiintoisiin projekteihin ja rekrytointitoimeksiantoihin. Tarjoamme palkitsevan työskentelymallin kokeneille it-ammattilaisille. Nico kuuluu Fujitsu konserniin. Lisätietoja osoitteesta http://nico.fi

Me Fujitsussa rakennamme ihmiskeskeistä verkostoitunutta yhteiskuntaa, jossa tieto- ja viestintäteknologia ratkoo yhteiskunnan ja ympäristön haasteita sekä mahdollistaa ihmiskunnan hyvinvoinnin myös tulevaisuudessa. Muovaamme asiakkaidemme digitaalista tulevaisuutta aina strategian määrittelystä ja digitaalisen alustan luomisesta palveluiden käyttöönottoon ja asiakaskokemuksen mittaamiseen asti. Tarjoamme ratkaisuja digikehitykseen tekoälyn, esineiden internetin, analytiikan, robotiikan ja lohkoketjujen alueilla. Suomessa meitä fujitsulaisia on noin 2000.

Nico etsii Fujitsulle vakituiseen työtehtävään 

OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ

asiantuntijapalveluiden liiketoimintapraktiikkaamme.

Fujitsun asiantuntijapalvelut auttavat asiakkaita toteuttamaan moderneja digitaalisia palveluita useiden eri toimialojen ja ratkaisujen alueilla. Asiakkaillemme on yhteistä tapa organisoida ohjelmistotuotanto ketterästi hankkien osaajia yksittäin tai tiimeittäin kumppaneilta. Työympäristö muodostuu laaja-alaisesti asiakkaan, Fujitsun ja kolmansien osapuolien osaajista kuten arkkitehdeista, scrum-mastereista, product ownereista, design ownereista, testaajista ja devops -asiantuntijoista unohtamatta asiakkaan liiketoiminnan ja päättäjien edustajia.

Ohjelmistokehittäjän tehtävät muodostuvat full stack-koodauksesta osana ketterää ohjelmistokehitystiimiä. Olemme avoimia erilaisille teknologiaosaamiskokonaisuuksille, koska ne vaihtelevat asiakkaittain. Työnkuvaan voi kuulua myös pilvipalveluiden suunnittelua serverless-, integraatio- ja dataplatformien alueilla. Mikäli mielenkiintosi ja osaamisesi suuntautuu devops-asiantuntijan rooliin, voit vastata asiakashankkeissa työkaluista sekä deployment pipelinesta.

Asiakkaamme arvostavat osaajiamme yksilötasolla ja valitsevat hankkeisiinsa sopivat tekijät ansioluetteloiden ja haastatteluiden pohjalta. Julkishallinnon organisaatiot kilpailuttavat ohjelmistokehityksen asiantuntijapalvelut pohjautuen yksilöistä muodostuvien tiimien osaamisista, kokemuksesta ja sertifioinneista. Oletkin valmis näyttämään asiakkaille osaamisesi ja kokemuksesi niin ajantasaisen ansioluettelon kuin erinomaisten viestintätaitojesi kautta haastatteluissa hankkeisiin ja toimeksiantoihin.

Tehtävä on erinomainen mahdollisuus asiakasorientoituneelle ohjelmistokehittäjälle, joka haluaa olla asiakkaan johtamissa tiimeissä toteuttamassa räätälöityjä ohjelmistoratkaisuja ja kehittää osaamistaan aktiivisesti työtehtävien, koulutusten ja sertifiointien kautta. Uusiin mielenkiintoisin projekteihin pääsemisessä auttaa ymmärrys asiantuntijaliiketoiminnan periaatteista ja ohjelmistotuotannon organisointimalleista.

Toivomme ehdokkailta

 • kokemusta ketterästä ohjelmistokehityksestä
 • osaamista full stack koodauksesta
 • yhden tai useamman ohjelmointikielen tuntemista, esim Java, C#
 • Javascript / typescript osaamista
 • SQL ja NoSQL kokemusta
 • Azure tai AWS pilvipalvelun tuntemista

Tehtävässä auttaa menestymään koulutuspohja tietojenkäsittelyn tai vastaavan aiheen parista joko ammattikorkeakoulu- tai Master’s tasoisena tutkintona. 

 Työskentelet useiden sidosryhmien kanssa ja toiminnassasi korostuvat hyvät sosiaaliset taidot, yhteistyökyky sekä järjestelmällinen työote. Pystyt toteuttamaan teknisiä kokonaisuuksia ja riippuvuussuhteita ratkaisukeskeisesti sekä suomen että englannin kielellä. Etsimme ennen kaikkea kädet savessa -asenteella olevaa henkilöä, jolla on intoa uusiin haasteisiin!
 
 Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Turvallisuusselvitystodistuksen saaminen on työsuhteen edellytys.
 
 Tarjoamme sinulle
 
 
Tarjoamme sinulle paikan osaavassa ja vaihtelevassa työyhteisössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa asiakkuuksiemme sekä osaamisemme kehittymiseen ja tapaamme toimia. Meillä on ammatilliseen kasvuun kannustava ilmapiiri, joustavat työnteon edellytykset ja mukava tekemisen meininki. Uudet kollegasi odottavat sinua - rakennetaan yhdessä onnistumisen elämyksiä!
 
 Kiinnostuitko? 

Jätä CV:si pikaisesti järjestelmäämme. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti ja palkkaamme henkilöt heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä!
 
 
Lisätietoja tehtävästä antaa Nicon rekrytointikonsultti Juha Hyvärinen, p. 050 5922164 tai sähköposti juha.hyvarinen@fujitsu.com
 
 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1517290
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 23.12.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Juha Hyvärinen (juha.hyvarinen (a) fujitsu.com)
 • Puhelin: 0505922164
 • Sijainti: Helsinki