(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä, Front End
Istekki Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Olemme vahvassa kasvussa ja etsimme

OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ, FRONT END

Tampereen työyhteisöömme

Työpaikkasi

Miltä sinusta tuntuisi aloittaa työpäiväsi kupillisella kahvia yrityksessä, jossa saat olla mukana terveydenhuollon ICT-järjestelmien kehityksen eturintamassa ja yhdistää työssäsi niin ohjelmistokehityksen koukerot, kuin julkishallinnon kiehtova maailmakin. Entä miltä kuulostaisi yritys, jonka tavoitteena on olla alansa paras työnantaja. Mitäpä jos yritykseltä löytyisi vielä aitoa halua panostaa työntekijöidensä työviihtyvyyteen ja yhteishenkeen, sekä tarjota sinullekin mahdollisuuksia kehittää osaamistasi ja uramahdollisuuksiasi. Istekissä tämä kaikki ja paljon muutakin on osa meidän arkeamme..

Meitä on täällä ainutlaatuinen yhdistelmä informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian osaajia perehdyttämässä sinua tehtäviisi ja sparraamassa sinua huikeisiin suorituksiin. Teijan, Annikan, Juhan, Arin, Helin ja Sarin lisäksi noin 500 Istekkiläistä odottaa sinua osaksi tätä hienoa porukkaa. Se voi sinunkin osaltasi olla vain muutaman klikkauksen päässä!

Tällä kertaa etsimme jo hieman kokemusta hankkinutta osaajaa tiimimme jäseneksi. Ensisijaisesti työtehtävät koostuvat projektin käytännön toteutuksesta, mutta henkilö pääsee mukaan myös alkuvaiheen konseptointiin ja yksityiskohtaiseen käyttöliittymäsuunnitteluun.

Nämäkin asiat täyttävät työpäiväsi.

Yhteistyö asiakkaan, tiimin ja toimittajien kanssa

Verkkosivustojen ohjelmointi

React, JavaScript, CSS, HTML ja muut web-teknologiat

Sisäisten järjestelmien kehittäminen

Konfiguroinnit

Rajapintojen toteuttaminen järjestelmien välillä

Ketterä ohjelmistokehitys

Sähköisen asioinnin palvelut

Osaajalle tämä on herkullinen paikka päästä kehittämään palveluitamme haluttuun suuntaan ja vaikuttamaan, millaisia ratkaisuja tulevaisuudessa toteutamme. Iso talo tuo mukanaan vakauden, hiotut prosessit ja mahdollisuuden olla mukana kehityksen eturintamassa. Tiimi tuo soppaan osaamista, luovuutta ja aimo annoksen rentoa työilmapiiriä. Tuotko sinä kenties meille Robinin puuttuvan palasen? Nyt kannattaa hakea!

Lisätietoja tehtävästä antaa Tomi Sivil (0400 358 878 / tomi.sivil@barona.fi).