(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä / Front-end (Tre)
Cinia

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Olisitko sinä kaipaamamme front-end ohjelmistokehittäjä ja uusi työkaverimme?

Tällaisia työkavereita etsimme:

Etsimämme työkaveri on ehtinyt nähdä ja kokea jo useammankin projektin. Teknisen mielenkiinnon lisäksi tulevalla työkaverillamme saattaa olla ajatuksia myös työskentelytavoista ja miksei myös prosesseistakin. Hän tietää, että tärkeämpää kuin vain tehdä, on tehdä juuri tavoitteen kannalta oikeita asioita.  Ennen sukeltamistaan tulevan featuren arkkitehtuuriin, designiin ja ohjelmointiin, hän on ensin kiinnostunut tietämään miksi.

Tehtävä edellyttää käytännön kokemusta webbipuolen ohjelmistokehityksestä ja osaamista esim. näistä teknologioista: JavaScript (React, Angular yms.), HTML5 ja CSS.

Sitoudumme kehittämään sinun osaamistasi ja teemme kaikkemme, että viihdyt työssäsi. Taustastasi ja mielenkiinnon kohteista riippuen voit ohjelmistokehityksen lisäksi kehittää myös työtapojamme, prosessejamme sekä kokonaisratkaisuja.

Meillä on tapana pyrkiä tekemään asiat aina hyvin ja pitämään kiinni lupauksista. Tiedon jakaminen, oppimisen halu sekä pyrkimys kehittää prosesseja ja työtapoja ovat meille tärkeitä asioita. Asiakkuutemme ovat meille enemmänkin kumppanuuksia, joita kehitetään ja joista jokainen pitää omalta osaltaan huolta.

Hieman meistä:

Cinia kasvaa tänäkin vuonna ja etsimme uusia osaajia vahvistamaan osaamistamme. Cinia on tällä hetkellä 230 hengen asiantuntijatalo ja tarjoamme palveluita pilvipalveluista ohjelmistoratkaisuihin. Tampereen saitilla meitä on jo yli 40 ja modernit tilamme sijaitsevat Naulakadulla rautatieaseman ja Helsingin moottoritien välissä. Pyrkimyksemme on rakentaa kestäviä ohjelmistoratkaisuja esimerkiksi teollisuuden, agripuolen, julkishallinnon sekä energiapuolen tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat esim. Valmet, Sandvik, Finavia, Pohjolan liikenne ja suuri osa sairaanhoitopiireistä.

Meillä on aidosti rento ja välitön ilmapiiri ilman turhia hierarkioita. Keskustelemme asiasta avoimesti ja pyrimme jatkuvasti tekemään päivittäistä tekemistä mukavammaksi kaikille. Tästä pieninä esimerkkeinä nykyisten toimitilojen valinta koko saitin voimin, alati paraneva kahvi- ja teevalikoima sekä kaikille avoin kuntosalimahdollisuus.

Tarjoamme tietysti normaalit puhelin-, lounas- ja virike-edut ja niiden lisäksi laajat terveyspalvelut sekä lastenhoitopalvelu. Meillä on myös viimeisen päälle työvälineet – mm. sähköpöydä, näppikset, hiiret ja muut oleelliset välineet.

Hakeminen

Jutellaanko tarkemmin paikan päällä?

Tutustuminen onnistuu parhaiten kasvotusten, joten jutellaanko vaikka meillä? Lähetä kuitenkin ensin meille hakemuksesi kotisivujemme kautta ja kerro hieman itsestäsi, kiinnostuksistasi sekä työhistoriastasi. Ja koska paikkoja täytetään meillä nopeasti, laitathan hakemuksen tulemaan samantien, kuitenkin viimeistään 28.2.

Lisätietoja

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla lisää meistä ja työtehtävistä, ota yhteyttä Jukkaan: Liiketoimintajohtaja Jukka Hornborg, jukka.hornborg@cinia.fi, puh. 040 592 9596.