(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä - front-end ja back-end (TRE)
Cinia

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2018

Haluatko koodata merkityksellistä koodia? Jätäthän hakemuksen, erityisesti jos devaajan roolissa työskentely osana ketterää ohjelmistokehitystiimiä on sinulle entuudestaan tuttua. Jos janoat uutta näytön paikkaa ja askelta eteenpäin urallasi, tässä on hyvä mahdollisuus Sinulle.

Osaamisesi voi olla painottunut backiin, fronttiin tai molempiin – räätälöimme roolisi sen mukaisesti.

Front-endin osalta toivomme kokemusta webbipuolen ohjelmistokehityksestä ja osaamista esim. näistä teknologioista: JavaScript (React, Angular yms.), HTML5 ja CSS.

Back-end -roolissa toivomme kokemusta palvelinpuolen ohjelmistokehityksestä ja mielellään osaamista näistä teknologioista: Java EE, Spring, SpringBoot, Linux ja PostgreSQL.

Sinulle on kunnia-asia tuottaa laadukasta ja toimivaa koodia. Sparrailet mielelläsi aiheesta kollegoidesi kanssa.

Olet työyhteisössä sujuvasti kommunikoiva tiimipelaaja ja haluat antaa oman panoksesi toiminnan jatkuvaan parantamiseen.

Tarjoamme osaamistasi vastaavia, sopivasti haastavia tehtäviä, joiden suorittamiseen saat kollegoiltasi perehdytystä ja tukea.

Cinialla pääset osaksi huippuasiantuntijoiden työyhteisöä, jossa paiskitaan hommia rennossa ilmapiirissä, kovalla can-do asenteella ja auttaen työkavereita yli tiimirajojen. Meille tärkeitä asioita ovat keskinäinen luottamus, vastuunkanto ja jatkuva parantaminen pienissäkin asioissa. Luonteenomaista kulttuurillemme on, että maustamme työpäiviä vahvalla annoksella hyvää kahvia ja huumoria.

Työskentelemme sitoutuneesti, mutta kunnioittaen suuresti kunkin omaa aikaa työn ulkopuolella. Työajan joustojen avulla sovitat yhteen työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan aktiviteetit toivomallasi tavalla. Sairaan lapsen hoitopalvelu sekä laajat vakuutuspohjaiset työterveyspalvelut ovat kuuluvat etupakettiimme tavanomaisten puhelin-, lounas- ja virike-etujen lisäksi. Osaamisen kehittymistä tuemme sekä kaikille yhteisillä että henkilökohtaisilla koulutuksilla.

Sanomattakin selvää, että huippuammattilaisilla työvälineetkin ovat ”viimeisen päälle” eikä työkoneesta lopu potku kesken.

Hakeminen

Hae tehtävää heti ja kerro itsestäsi, kiinnostuksistasi, teknologiaosaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Mainitse hakemuksessa palkkatoiveesi.

Haastattelemme hakijoita jatkuvasti ja teemme työtarjouksen heti sopivan henkilön löydyttyä.

Osaavia devaajia voimme palkata useamman. Hakuaikaa on kirjattu 30.4., mutta huomioithan, että voimme edetä valinnassa jo aiemmin. Jätä CV:si siis pian!

Työn aloittaminen mahdollisimman pian, mutta sopimuksen mukaan.
 

Lisätietoja

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla lisää meistä ja työtehtävistä, ota yhteyttä Jukkaan: Liiketoimintajohtaja Jukka Hornborg, jukka.hornborg@cinia.fi, puh. 040 592 9596.