(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä, (Espoo)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Etsimme Espoossa toimivalle asiakkaallemme ohjelmistokehittäjiä, joka on joko uransa alussa tai mahdollisesti jo kokeneempi sillä työnkuva muotoutuu sopivan kandidaatin mukaan. Työ pitää sisällään monipuolisesti erilaisia kehitysprojekteja, jossa vastuita on tarjolla PDM (Product Data Management) ja PLM (Product Lifecycle Management) asiakasprojekteissa.

Hakemamme henkilö tuntee Java, JavaScript ja TCL koodaamisen. Asenne kuitenkin ratkaisee ja pääset vaikuttamaan työnkuvaan omien kiinnostuksien ja vahvuuksien mukaan. Toivomme henkilöllä olevan hyvät ongelmanratkaisu- ja paineensietokyvyt.

Työhön tarjotaan kattava perehdytys ja pääset tekemään haastavia projekteja asiantuntevien työkavereiden kanssa. Toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yritys on vakaasti kasvanut ja kasvu jatkuu eli pääset myös vaikuttamaan tulevaisuuden työtehtäviin sekä palkkaan.

Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Mikäli uskot olevasi etsimämme henkilö, lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden Anttony Lindolle. Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Voit myös halutessasi kysyä lisätietoa soittamalla rekrytointikonsultti Anttony Lindolle, p. 050 411 0416. Puhelintiedustelut arkisin klo 9.00-15.00.