Ohjelmistokehittäjä (Cloud)
Digia

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2021

 

Kiinnostaako kehittyminen ohjelmistokehittäjänä sekä työskentely pilvialustojen parissa!

 

Etsimme nyt NetSuite -yksikköön Helsinkiin tai Tampereelle

Ohjelmistokehittäjää (Cloud)

Oracle NetSuite on moderni pilvessä toimiva liiketoiminta-alusta, jossa rakennat ratkaisuja HTML, CSS, Javascript, Nodejs, REST/SOAP- teknologioita hyödyntäen.  Ohjelmistokehittäjänä osallistut asiakastoteutus- ja tuotekehitysprojekteihin ja tehtäviisi kuuluu uusien ratkaisujen määrittely, suunnittelu, toteutus sekä olemassa olevien asiakasratkaisujen jatkokehitys, ongelmienselvitys ja ylläpito. Toimit läheisesti Netsuite-tiimin ratkaisukonsulttien kanssa.

Millaisia uusia työkavereita etsimme?

Haemme nyt osaajia, joilla on yli 2 vuoden kokemusta ohjelmistokehittäjän tehtävistä etenkin HTML, CSS, Javascript, Nodejs, REST/SOAP) – teknologioiden parista. Arvostamme lisäksi myös muuta ohjelmointi- osaamista, kokemusta projektityöskentelystä sekä ymmärrystä arkkitehtuurista ja kiinnostusta laajempiin järjestelmiin.

Toivomme, että haluat seurata teknologian kehittymistä, oppia lisää, tutustua uusiin työkaluihin ja jakaa oppimaasi. Viihdyt porukassamme, kun olet itseohjautuva ja sinulla on asiakaslähtöinen työskentelyote sekä positiivinen asenne.  Toivomme myös, että sinulla on rohkeutta ilmaista mielipiteesi sekä uskallusta kysyä ja kyseenalaistaa – näin voimme rakentaa laadukkaita ratkaisuja asiakkaille ammpattiylpeydellä.

Miksi Digia?

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka auttaa asiakkaitaan uudistumaan verkottuvassa maailmassa. Meitä digialaisia on yli 1 300 ja meillä jokainen on Senior Trainee. Uskomme nimittäin, että jokaisella on osaamista jaettavaksi muille, mutta kukaan ei ole koskaan valmis. Rakennamme uutta ja näytämme suuntaa sinne, minne maailma on menossa, teknologioiden ja ihmisten yhteispelillä. Asiakkuudet useilta eri toimialoilta takaavat lukemattomia mahdollisuuksia rakentaa yhdessä digitaalisuutta, joka toimii ja tuntuu.

Haluamme tarjota asiantuntijoillemme parhaan mahdollisen ympäristön työn tekemiselle; vapautta ja vastuuta, joustavia työaikoja, työn ja vapaa-ajan yhteensovittamista, vapaa-ajan aktiviteetteja sekä monipuolista heimotoimintaa. Plussana saat hyvät työsuhde-edut ja mahtavat työkaverit.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävään 31.10 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Tommi Sappinen, p. 040 772 2119. Sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@digia.com

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1499527
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki, Tampere