(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä, CGI Transportation
CGI Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2019

Asiakkaamme CGI etsii kehittäjää liikenteen toimialan asiakkuuksiin

Etsimme asiakkaallemme CGI:lle ohjelmistokehittäjää liikenteen toimialan asiakkuuksiin. Tulet osaksi useampaa muutaman henkilön kehitystiimiä, jossa kehitetään liikennetoimialan palveluita, pääasiassa Java-teknologialla. Tiimisi työn keskeinen tavoite on modernisoida palveluita, joilla ylläpidetään ja mahdollistetaan yhteiskuntamme toiminta.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta ohjelmistokehityksestä agile -menetelmillä ja Java-teknologialla. Paikkatieto-osaaminen katsotaan eduksi. Javan lisäksi pääset halutessasi hyödyntämään esimerkiksi Scalaa tai Clojurea. CGI on sitoutunut kehittämään osaamistasi ja tehtävänkuvan sisältö ja laajuus räätälöidään kanssasi kokemuksesi ja odotustesi perusteella. Tehtävä edellyttää erinomaista suomen kielen osaamista.

CGI tarjoaa vakaasti kasvavan, kansainvälisen ja jatkuvasti uusia mahdollisuuksia tarjoavan työympäristön, jossa asiakkaiden ja työntekijöiden odotusten täyttäminen ovat etusijalla. Osaamiseesi perustuvan kilpailukykyisen palkan lisäksi CGI tarjoaa sinulle monipuoliset mahdollisuudet kouluttautua ja kehittää omaa osaamistasi. CGI:läisenä pääset toteuttamaan digitaalista transformaatiota toimialojensa johtavien asiakkaiden organisaatioissa.

Voit hakea tehtävää lähettämällä CV:si ja palkkatoiveesi oheisen linkin kautta 4.3. mennessä. Tehtävässä työllistyt vakituiseen työsuhteeseen Barona IT:n konsultiksi, eli pääset BIT Cares -etujemme piiriin osaksi rohkeiden tekijöidemme yhteisöä. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Barona IT:n Talent Acquisition -konsultti Janne Borro, 044 542 9644, janne.borro@barona.fi

Tehtävään valitulle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys.