(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä (C#, .NET)
Visma

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2019
Etsimme nyt Visma Publiciin Helsinkiin tai Jyväskylään ohjelmistokehittäjää. Pääset mukaan kehittämään taloushallinnon ratkaisujamme sekä julkiselle että yksityiselle sektorille Suomessa.

Sulla on jo useamman vuoden kokemus devaajan tehtävistä erilaisissa ympäristöissä ja nautit ongelmanratkaisusta. Kannat vastuuta tekemisistäsi ja haluat tehdä hyvää jälkeä. Tehtävän ydin on ohjelmointi, suunnittelu, konffaus sekä teknisten määritysten dokumentointi. Lisäksi haluaisimme sut opastamaan ja tukemaan asiakastuen organisaatiota ammattitaidollasi. Teet myös sujuvasti yhteistyötä pilvipalveluiden ja muiden sisäisten ryhmiemme kanssa.

Sovit mainiosti joukkoomme, jos sulla on kokemusta seuraavista:

- C#, .Net

- HTML5, CSS, JavaScript

- MVC

- EF, MSSQL


Lisäksi arvostamme kovasti, jos sulla on Kendo UI ja Angular kokemusta, osaat toimia ketterin menetelmin ja englannin kielen taitosi on sujuvaa. Suomen kieli on myös erinomainen lisä. Erityisen huippua on, jos tunnet talousjärjestelmien- ja prosessien maailmaa.

Tarjoamme viihtyisän ja rennon työyhteisön sekä modernit työvälineet ja kilpailukykyiset edut. Monikansallinen konserni yhdistettynä Visma-perheen yritysten yrittäjähenkiseen draiviin luo ainutlaatuisen ympäristön ja loistavia uramahdollisuuksia.

Lisätietoa tehtävästä saat Thomas Lindströmiltä sähköpostilla thomas.lindstrom@visma.com. Hae tehtävää pian, kuitenkin viimeistään 31.12.2019 mennessä. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.


Visma Public on talous-, palkka- ja henkilöstöhallinnon ohjelmistoasiantuntija. Ratkaisumme on mitoitettu kunta-, sote- ja koulutusorganisaatioiden sekä yksityissektorin taloushallinnon tarpeisiin. Tehtävämme on toimia asiakkaidemme tukena hallinnollisten töiden digitalisoinnissa, automatisoinnissa ja tehostamisessa. Osaamisemme pohjautuu pitkään yhteistyöhön asiakkaidemme kanssa. Taustallamme on ketterä pohjoismainen ohjelmistotalo Visma.

Visma tehostaa yritysten toimintaa tarjoamalla ohjelmistoja, kaupankäyntiratkaisuja, vähittäiskaupan IT-ratkaisuja sekä IT-alan projekti- ja konsultointipalveluita. Visma sujuvoittaa ja digitalisoi liiketoimintaprosesseja sekä yksityisen että julkisen sektorin asiakkaille. 800 000 asiakasta Pohjois-Euroopassa käyttää Visman tuotteita ja palveluita. Visma-konsernissa on yli 8000 asiantuntijaa, joista Suomessa meitä on jo 1300. Vuonna 2017 liikevaihto oli n. 964 milj. euroa. Lue lisää: www.visma.fi.