(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä (C, C++, Java tai C#), Vaasa
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.4.2019
Hyppää Idealin kelkkaan ja näe, miltä suomalainen teollisuus näyttää nyt, ja tule antamaan panoksesi sille, miltä se näyttää tulevaisuudessa!
KUVAUS
Haemme vastavalmistunutta tai lähellä valmistumista olevaa ohjelmistokehittäjää monipuolisiin PLM-järjestelmien (product lifecycle management, eli tuotetiedon hallinta) konfigurointi- ja kustomointitehtäviin IDEAL PLM:lle. Sinun ei tarvitse olla valmis PLM -osaaja, vaan saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja mentoroinnin, tärkeintä on oikea asenne! IDEAL PLM -henkeen kuuluu avoimuus, energisyys ja aktiivisuus; tahto kehittää ja viedä asioita eteenpäin. Tervetuloa näköalapaikalle suomalaiseen teollisuuteen!

Tarjoamme


* Kattavan perehdytyksen ja mentoroinnin
* Avoimen, energisen ja aktiivisen työskentelyilmapiirin
* Mahdollisuuden kasvaa maailmanluokan digitalisaatio-osaajaksi


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä
TYÖNKUVA
Työtehtäviisi kuuluu muun muassa:


* PLM-järjestelmien konfigurointi ja kustomointi
* Asiakasrajapinnassa työskentely
* Oma-aloitteinen tiedonhaku
* Web Api -kehitysprojekteissa työskentely

ETSIMÄMME HENKILÖ ON

* Tehtävään soveltuva koulutus (AMK/DI)
* Hyvä hallinta yhden ohjelmointikielen osalta (esim. C, C++, Java tai C#)
* Sujuva englannin kieli, suomen kieli katsotaan eduksi
* Kokemusta asiakasrajapinnassa työskentelystä


Etsimämme henkilö on:


* Ongelmanratkaisukykyinen
* Paineensietokykyinen
* Kehittymishaluinen


Muuta tietoa


* Aloitus: Mahdollisimman pian
* Kesto: 12 kuukautta, mahdollisuus keskustella jatkosta
* Sijainti: Vaasa
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä Ideal Product Data Oy:n puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
IDEAL PLM on täyden palvelun PLM-talo, joka tarjoaa kaiken mitä yritykset tarvitsevat hallitakseen tuotteidensa elinkaarta. Meillä on vankka ja monipuolinen toimiala- ja PLM-järjestelmäosaaminen, joiden avulla pystymme tehostamaan asiakkaidemme liiketoimintaa merkittävästi. Toimipisteemme sijaitsevat Turussa, Vantaalla, Tampereella, Vaasassa, Seinäjoella ja Pietarissa Venäjällä. Yrityksemme työllistää yli 80 työntekijää.