(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä / back-end
Cinia

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2018

Olisitko sinä kaipaamamme back-end-ohjelmistokehittäjä ja uusi työkaverimme?

Tällaisia työkavereita etsimme:

Etsimämme työkaveri on ehtinyt nähdä ja kokea jo useammankin projektin. Teknisen mielenkiinnon lisäksi tulevalla työkaverillamme saattaa olla ajatuksia myös työskentelytavoista ja miksei myös prosesseistakin. Hän tietää, että tärkeämpää kuin vain tehdä, on tehdä juuri tavoitteen kannalta oikeita asioita.  Ennen sukeltamistaan tulevan featuren arkkitehtuuriin, designiin ja ohjelmointiin, hän on ensin kiinnostunut tietämään miksi.

Hieman meistä:

Cinia kasvaa tänäkin vuonna ja etsimme uusia osaajia vahvistamaan osaamistamme. Cinia on tällä hetkellä 230 hengen asiantuntijatalo ja tarjoamme palveluita pilvipalveluista ohjelmistoratkaisuihin. Jyväskylän saitilla meitä on jo reilusti yli 50 ja modernit tilamme sijaitsevat Ylistönmäen huipulla. Pyrkimyksemme on rakentaa kestäviä ohjelmistoratkaisuja esimerkiksi teollisuuden, agripuolen, julkishallinnon sekä energiapuolen tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat esim. Valtra, Finavia, Pohjolan liikenne ja suuri osa sairaanhoitopiireistä.

Meillä on aidosti rento ja välitön ilmapiiri ilman turhia hierarkioita. Keskustelemme asiasta avoimesti ja pyrimme jatkuvasti tekemään päivittäistä limppua mukavammaksi kaikille. Tästä pieninä esimerkkeinä nykyisten toimitilojen valinta koko saitin voimin, alati paraneva kahvi- ja teevalikoima sekä kaikille avoin kuntosalimahdollisuus.

Tarjoamme tietysti normaalit puhelin-, lounas- ja virike-edut ja niiden lisäksi laajat terveyspalvelut sekä lastenhoitopalvelu. Meillä on myös viimeisen päälle työvälineet – mm. sähköpöydät ja vapaasti valittavat kuulokkeet, näppikset, hiiret ja muut oleelliset välineet.

Lupaamme pitää sinut ja muut työntekijät keskiössä. Vaikka työskentelemmekin sitoutuneesti ja tavoitteellisesti, pidämme huolen siitä, ettei työ syö koko elämääsi. Työajan joustojen ansiosta sinulla on aito mahdollisuus sovittaa yhteen työ, perhe-elämä ja vapaa-ajan aktiviteetit toivomallasi tavalla.

Tuntuuko sopivalta? Hienoa! Jos sinulla on lisäksi vieläpä kokemusta laajemmista järjestelmäkokonaisuuksista esimerkiksi JavaEE- tai .NET-maailmoista, saatat hyvinkin olla etsimämme kaveri.

Hakeminen

Jutellaanko tarkemmin paikan päällä?

Tutustuminen onnistuu parhaiten kasvotusten, joten jutellaanko vaikka meillä? Lähetä kuitenkin ensin meille hakemuksesi kotisivujemme kautta ja kerro hieman itsestäsi, kiinnostuksistasi sekä työhistoriastasi. Ja koska paikkoja täytetään meillä nopeasti, laitathan hakemuksen tulemaan samantien, kuitenkin viimeistään 15.2.

Lisätietoja

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla lisää meistä ja työtehtävistä, ota yhteyttä Jyväskylän saitin vetäjään Petriin: Petri Mähönen, p. 040 595 6563.