(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistokehittäjä (Android/Ruby on Rails)
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021
Etsimme asiakasyrityksellemme Android ja Ruby on Rails ohjelmistokehittäjää. Jos tunnet kutsumusta kiipeilyyn ja koodaamiseen, olet löytänyt oikeaan paikkaan - täällä pääset yhdistämään molemmat. Haethan tehtävää pian, sillä etenemme haussa heti sopivien hakijoiden löydyttyä!
KUVAUS
Tässä tehtävässä pääset osaksi kolmen hengen kehitystiimiä ja osallistumaan sekä 27 Cragsin oman mobiiliapplikaation ja verkkopalvelun kehitykseen, mutta myös heidän asiakasyritystensä projekteihin. Työntekijänä löydät ongelmien sijaan ratkaisuja ja pystyt itsenäiseen työskentelyyn sekä testilähtöiseen kehitykseen. Et pelkää korkeita paikkoja etkä haasteita, vaan olet valmis antamaan aina parhaasi ja kipuamaan korkeammalle. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus päästä mukaan kalliokiipeilysovelluksen kehittämiseen!

Tarjoamme


* Kiipeilevän työyhteisön, jolla on selkeä missio sekä arvot, jotka miljoonat kiipeilijät ympäri maailmaa jakavat
* Joustavat työajat sekä mahdollisuuden etätyöskentelyyn
* Perehdytyksen ja osaavan tiimien tuen


Academic Workin konsulttina tarjoamme sinulle loistavat mahdollisuudet kehittyä ammattilaisena, laajentaa verkostoasi sekä hankkia tulevaisuuden kannalta hyödyllisiä kontakteja. Lue lisää täältä.
TYÖNKUVA

* 27 Crags Android-applikaation kehitys (Java/Kotlin)
* 27crags.com verkkopalvelun kehitys (Ruby on Rails)
* Yritysasiakkaiden palveluiden kehitys (Ruby on Rails)
* Itsenäinen työskentely ja testilähtöinen kehitys

ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Tässä tehtävässä koulutusta tärkeämpää on oikea asenne ja motivaatio. Etsimämme henkilö on kerryttänyt kokemusta joko Ruby on Rails- tai Android- kehityksestä esimerkiksi projektien tai harrastuneisuuden kautta. Tämän lisäksi olet ehtinyt kerryttää kokemusta myös yrityselämästä esimerkiksi harjoittelujen kautta. Puhut ja kirjoitat lisäksi sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Etsimämme henkilö on


* Proaktiivinen
* Ratkaisukeskeinen


Muuta tietoa


* Työaika: Kokoaikainen, mahdollisuus myös osa-aikaisuuteen
* Aloitus: Maaliskuun alku 2021
* Kesto: 12 kk, jatko mahdollinen
* Sijainti: Jyväskylä, etätyö
* Yhteystiedot: Tästä rekrytointiprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksensä 27 Cragsin puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille.


Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja jos olemme jo edenneet haastatteluvaiheeseen, saattaa ilmoitus poistua sivuiltamme ennen kuin rekrytointiprosessi on saatu päätökseen.
MUUTA TIETOA
27 Grags on yksi suosituimmista kalliokiipeilysovelluksista maailmassa. Missionamme on dokumentoida kaikki ulkokiipeilyreitit maailmassa. Pyrimme kehittämään parhaat mahdolliset työkalut kiipeilyreittien dokumentoimiseen ja jakamiseen, jotta kiipeilijät ja kiipeily-yhteisöt voivat osallistua yhteiseen missioomme.