(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistoinsinööri, koneenohjausjärjestelmät
Tana Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Tana Oy hakee tuotekehitystiimiinsä ohjelmistotestauksen ja ohjelmistoalan ammattilaista. Työtehtäviisi kuuluu koneenohjausjärjestelmien moduli- ja käyttöliittymäsuunnittelu sekä määrittelyjen tekeminen, uusien toiminallisuuksien pilotointi sekä uusien julkaisuversioiden testaaminen. Teet läheistä yhteistyötä Tanan muiden toimintojen ja ohjelmistokehitykseen liittyvien alihankkijoiden kanssa. Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylässä ja Tampereella, tässä tehtävässä myös osittainen etätyö on mahdollista.

Olet etsimämme henkilö, jos

  • sinulla on vahva ymmärrystä koneautomaatiosta/PLC-logiikoista
  • tunnet ohjelmointiympäristöjä (mm. Codesys)
  • sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutustausta (DI, insinööri)

Aiempi työkokemus työkoneisiin liittyvien ohjausjärjestelmien ohjelmoinnista ja järjestelmien suunnittelusta on eduksi (työkoneenohjausjärjestelmät, hydrauliikkaan/sähköön liittyvät rajapinnat, työkoneiden käyttöliittymät, anturointi sekä kommunikointi).  Toimintaotteeltasi olet aktiivinen ja oma-aloitteinen, sekä pystyt edistämään asioita ja tehtäviä eri tahojen kanssa yhteistyössä. Koska työympäristösi on hyvin kansainvälinen, tarvitset matkustusvalmiutta sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Kaikista tärkeintä on kuitenkin asenteesi työhön sekä halu kehittyä ja valmius ottaa myös isompia vastuita.

Tämä tehtävä on sinulle, joka haluat päästä haastamaan itseäsi ja kehittymään osana kansainvälistä yritystä ja dynaamista toimintaympäristöä. Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän lisäksi mutkattoman työyhteisön, rohkean yrityskulttuurin sekä mahdollisuuden päästä näyttämään sekä kehittämään osaamistasi.

Lisätietoja tehtävistä antaa tarvittaessa Kari Rautakoski, puh. 020 7290 249

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätäthän hakemuksesi palkkatoiveineen pikaisesti, viimeistään 24.9.2019 mennessä osoitteeseen rekry@tana.fi.