(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistoinsinööri, kokoaikainen, NAPCON
NAPCON

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Nautitko ongelmanratkaisusta ja haluatko päästä haastamaan itseäsi mielenkiintoisten tehtävien parissa? Onko sinulla ainakin perustason C# ja WPF -osaaminen? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme ohjelmistoinsinööri!

Etsimme sinua 

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, NAPCONille, ongelmanratkaisutaitoista ohjelmistoinsinööriä 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Kilpilahteen. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta. 

Ohjelmistoinsinöörinä pääasiallinen tehtäväsi on NAPCON Simulator prosessiteollisuuden operaattorien koulutussimulaattorin käyttöliittymien rakentaminen. Käytössä on muun muassa C# ja WPF. Työtehtävissä apuna on teollisuuden automaatiojärjestelmien tuntemus. Pääset osaksi NAPCON UI and Usability Engineering -tiimiä, jossa toimitaan Scrum-periaatteiden mukaisesti projektityöympäristössä.

NAPCON on itsenäinen liiketoimintayksikkö osana Neste Engineering Solutions -yritystä. NAPCONin ratkaisut parantavat prosessiteollisuuden laitosten turvallisuutta, energiatehokkuutta ja tuotannon laatua maailmanlaajuisesti. Neste Engineering Solutions toimii tiiviissä yhteistyössä strategisten asiakkaidensa kanssa, ja yrityksellä on maailmanluokan osaamista teknologiakehityksessä sekä teollisuuden investointiprojekteissa. Yrityksellä on Porvoon pääkonttorin ohella kansainvälisiä toimipisteitä mm. Singaporessa, Abu Dhabissa, Rotterdamissa sekä Göteborgissa. Neste Engineering Solutions työllistää yhteensä noin 1500 teollisuuden huippuosaajaa maailmanlaajuisesti.

Pääasialliset tehtävät 

 • Operaattorien koulutussimulaattorin käyttöliittymien rakentaminen
 • Ohjelmointi- ja ohjelmistokehitystehtävät
 • Projektityöympäristössä työskentely

Odotamme sinulta 

 • C# ja WPF -osaamista (työn, opintojen tai omien projektien kautta)
 • Kokemusta versiohallintajärjestelmistä, kuten Git
 • Korkeakoulututkintoa soveltuvalta alalta (esim. tietojenkäsittelytiede)
 • Hyvää suomen ja englannin kielitaitoa

Tarjoamme sinulle 

 • Tilaisuuden oppia ja kehittyä ammattitaitoisten kollegoiden tukemana
 • Työympäristön, jossa työntekijöitä sekä heidän vapaa-aikaansa arvostetaan
 • Työn kansainvälisessä ja eteenpäin katsovassa organisaatiossa
 • Kattavan perehdytyksen ja hyvät etenemismahdollisuudet
 • Joustavan työajan, ketterät toimintatavat ja selkeät tavoitteet

Hae tehtävään heti! 

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa heti. Viimeinen hakupäivä on 27.6.2019, mutta nopeus on valttia! Toivottu aloitus tehtävässä on elokuussa, kuitenkin sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Manager Wilma Vilen (wilma.vilen@studentwork.com, 0409402670).

 

Lisätietoja Studentworkista 

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan! 

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.