(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistoasiantuntija
Poolia Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.3.2020

Etsimme johtavalle sähköisen taloushallinnon ohjelmistoasiakkaallemme monipuolista talousammattilaista Ohjelmistoasiantuntijan toimeen pääkaupunkiseudulle tai Ouluun.


Työtehtävät

Työpäiväsi täyttyvät monipuolisista ja vaihtelevista asiakaskohtaamisista niin verkon yli kuin paikan päällä. Koulutat, konsultoit ja opastat ohjelmistonkäytössä ja tuet myyntiä sekä valmistelet koulutuksia ja vaihtelevia tilaisuuksia omaa ammattitaitoasi hyödyntäen. Osallistut myös toisinaan kehityksen projekteihin.

Työ on luonteeltaan itsenäistä, mutta teet läheisesti yhteistyötä kollegoidesi ja muiden tiimien sekä asiakkaittesi kanssa. Varmistat aina asiakastyytyväisyyden ja toimit proaktiivisesti sekä joustavasti.

Taloushallinnon monipuolinen osaamisesi edesauttaa niin käyttöönotoissa kuin jatkuvassa asiakastyössä.

Kuulut osaksi myynnin ja konsultoinnin tiimiä, jossa työskentelee yhteensä jo yli 50 henkilöä.

Työpäiväsi ovat vaihtelevia ja työn luonne on liikkuvaista, mutta etäyhteyksillä hoituu paljon ja voit myös itse vaikuttaa työpäiviisi. Etätyöskentely on laajasti käytössä. Kokemuksen karttuessa työnkuvasi laajenee ja pääset kertomaan sähköisestä taloushallinnosta ja uusimmista tuulahduksista hyvinkin monipuolisesti ja laajasti, peruskoulutuksia unohtamatta!

Toivomme sinulla olevan

- Vahva ja laaja-alainen tausta taloushallinnon tehtävien parista, olet esimerkiksi työskennellyt tilitoimistossa kirjanpitäjänä tai vastaavasti tehnyt yrityksessä laaja-alaisesti kirjanpitoa tai toiminut talouspäällikkönä.

- Sähköisten taloussovellusten käyttökokemusta, erityisesti Procountor tmv.

- Luontevat viestinnälliset taidot ja esiintymisvalmius, olet selkeäsanainen ja kärsivällinen sekä palveluhenkinen ja ihmisläheinen. Pidät siitä, että saat auttaa ja tukea sekä edesauttaa muiden oppimista.

- Ratkaisukeskeinen ja myynnillinen ote.

Edut

Asiakkaamme tarjoaa sinulle erittäin kiinnostavan ja inspiroivan työpaikan, jossa sinulla on mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen ja kasvuun. Henkilöstön hyvinvointiin panostetaan ja työympäristö on muokattu työntekijöille mahdollisimman viihtyisäksi ja toimivaksi.

Kompensaatiomalli etuineen on kannustava ja monipuolinen. Tässä organisaatiossa viihdytään yhdessä!

Lisätiedot

Saat työsuhteesi alussa kattavan perehdytyksen ja tämän jälkeen jatkuvan taustatuen työllesi. Työsuhde on vakituinen ja se solmitaan valitun henkilön ja asiakkaamme välille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö kysyttävää? Sanna Majava Pooliasta kertoo sinulle mielellään lisää: sanna.majava@poolia.fi, p. 040 7791349.

Voit hakea tehtävää lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen - huomaathan, että etenemme rekrytoinnissa sopivien henkilöiden kanssa nopeasti, joten älä jätä hakemista viime tippaan. 

Poolia Suomi Oy

Poolia on asiantuntijahenkilöstön projektityöhön, rekrytointiin ja suorahakuihin erikoistunut yritys. Toimimme seuraavilla alueilla: toimisto, taloushallinto ja rahoitus, IT, HR, myynti ja markkinointi sekä johtotehtävät. Olemme HPL:n jäsen ja OMX-pörssinoteerattu yhtiö. Ajantasaiset tilaajavastuulain mukaiset tietomme löydät osoitteesta www.vastuullinenyritys.fi.

Huom! Hakemalla tätä paikkaa annat luvan tietosuoja- ja rekisteriselosteemme mukaiseen tietojesi säilyttämiseen ja käyttöön. 

Seuraa Pooliaa Somessa!
LinkedIn Facebook Instagram Twitter