(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistoasiantuntija
Mediconsult Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Etsitkö uusia haasteita ja mielenkiintoisia tehtäviä? Onko osaamisalueesi terveydenhuollon tai suun terveydenhuollon taustalta? Meillä on nyt ohjelmistoasiantuntijan paikka auki!

Etsimme tiimiimme Helsingin tai Joensuun toimistolle innokasta ja kehittymishaluista ohjelmistoasiantuntijaa erityisesti suun terveydenhuollon osaamisalueelle. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan tehtäviisi kuuluu myös muita terveydenhuollon osa-alueita. Asiakaspalvelu on tärkeässä roolissa asiantuntijan työtehtävissä, ja etsimämme henkilö on ulospäinsuuntautunut ja asiakkaiden kanssa luontevasti suomen kielellä kommunikoiva.

Työhösi kuuluu asiakkaiden työpajojen veto, tarpeiden määrittely, ohjelmistokäyttöönotot, kouluttaminen ja konsultointi. Olennainen osa tehtäviäsi on asiakaspalvelu sekä tukipyyntöjen hoitaminen puhelimitse, sähköpostitse ja etäyhteyden kautta. Pääset myös osallistumaan tuotekehitykseen asiantuntijan roolissa.

Olet positiivinen tiimipelaaja, jolta löytyy ratkaisukeskeinen ja joustava asenne myös kiireen keskellä. Sinulla on soveltuva koulutus suun terveyden- ja/tai terveydenhuollon alalta. Luemme eduksi kokemuksen kouluttamisesta.

Saat meiltä monipuolisten työtehtävien lisäksi kattavan perehdytyksen sekä kannustavan ja osaavan tiimin tuen tehtävässäsi. Osaamisen lisäksi meillä on haussa mahtava työkaveri. Pääset tutustumaan työsuhde-etuihimme hae työpaikkaa linkin takaa kohdasta "Millaista on olla Mediconsultilla töissä?".

Tehtävä on vakituinen ja kokoaikainen. Lähetä hakemuksesi palkkatoiveen kera viimeistään 8.12.2019. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä tiimipäälliköltä Helenalta.

Yhteyshenkilö
Helena Astala, tiimipäällikkö
helena.astala(a)mediconsult.fi