(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistoasiantuntija
Mediconsult Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2018

Etsitkö uusia haasteita ja mielenkiintoisia tehtäviä? Onko osaamisalueesi kotihoidon taustalta? Meillä on nyt määräaikainen ohjelmistoasiantuntijan paikka auki!

Osallistut kotihoidon asiakastarpeen kartoitukseen, kirjallisten esiselvitysten ja määrittelyjen laatimiseen, tuotteidemme asennukseen ja ylläpitoon sekä kouluttamiseen. Tukipyynnöt tulevat Service Deskin kautta ja osallistut niiden ratkomiseen kiinteästi. Saat meiltä kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen tehtävässäsi.

Olet asiakaskeskeinen ja palvelualtis sekä kerännyt kokemusta kotihoidon palveluista. Mediatri-järjestelmän osaaminen on plussaa. Kouluttaja osaamisesta ja kokemuksesta on paljon hyötyä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä innostava ja aktiivinen ote työskentelyyn.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta sosiaali- ja/tai terveydenhuollon alalta eikä IT osaaminen ole haitaksi. Tehtävän hoito edellyttää matkustamista. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Tarjoamme sinulle näköalapaikan sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmäkehittämisen parissa. Meillä on joustavat työajat, kattavat työmatka-, liikunta- ja kulttuuriedut sekä yli 100 osaavaa työkaveria ja erinomaiset mahdollisuudet kehittyä ja oppia uutta.

Tehtävä on vuoden määräaikaisuus ja alkaa mahdollisimman pian. Haemme ensisijaisesti Joensuuhun, mutta myös toimipisteemme Helsingissä ja Kuopiossa ovat mahdollisia. Lähetä hakemuksesi sijoittumis- ja palkkatoiveen kera viimeistään 30.5.2018.

Yhteyshenkilö
Helena Astala
010 524 5583
helena.astala(a)mediconsult.fi