(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistoasiantuntija
Mediconsult Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.4.2018

Etsitkö uusia haasteita ja mielenkiintoisia tehtäviä? Onko osaamisalueesi terveydenhuollon, suun terveydenhuollon tai sosiaali- ja hoiva-alan taustalta? Meillä on nyt ohjelmistoasiantuntijan paikka auki!

Työskentelet ohjelmistotuen tiimissä. Osallistut tiiviisti Service Deskin toimintaan, asiakaspalvelutöihin, asiakastarpeen kartoitukseen, kirjallisten esiselvitysten ja määrittelyjen laatimiseen, tuotteidemme ylläpitoon sekä kouluttamiseen. Osaamisesi karttuessa osallistut joko asiantuntijana tai vastaat itsenäisesti tuotteiden ja ratkaisujen määrittely-, toteutus- ja käyttöönottoprojekteista eri asiakasympäristöissä. Saat meiltä kattavan perehdytyksen ja tiimin tuen tehtävässäsi.

Olet asiakaskeskeinen ja palvelualtis. Olet kerännyt kokemusta terveydenhuollon ja/tai sosiaalitoimen toimintaympäristöistä tai suun terveydenhuollon ympäristöstä ja mielellään myös IT-palveluista ja -järjestelmistä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä innostava ja aktiivinen ote työskentelyyn.

Edellytämme soveltuvaa koulutusta sosiaali- ja/tai terveydenhuollon ja/tai IT-alalta. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Kiinnostuitko? Tarjoamme mukavan työilmapiirin yli 100 osaavan kollegan kanssa sekä mahdollisuuden kehittyä ja syventää osaamistasi muut tiimit tukenasi. Meillä on myös joustavat työajat sekä kattavat liikunta- ja kulttuuriedut. Tehtävä on vakinainen ja alkaa sopimuksen mukaan. Hae meille palkka- ja sijoittumistoiveen kera.