Ohjelmistoasiantuntija, John Deere Forestry Oy, Tampere
Academic Work

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.3.2019
Onko ohjelmointi intohimosi ja haluat päästä kehittämään taitojasi? Tässä tehtävässä et välttämättä tarvitse alan työkokemusta - meille on tärkeämpää motivaatiosi ja asenteesi. Jos olet oma-aloitteinen persoona ja haluat työskennellä metsäkoneiden ohjausjärjestelmien kehittämisprojektien parissa, tämä voi olla sinun paikkasi! Etsimme nyt kokoaikaista Ohjelmistoasiantuntijaa asiakasyrityksellemme John Deere Forestry Oy:lle. Lue lisää ja hae paikkaa jo tänään!
KUVAUS
Academic Work etsii kokoaikaista Ohjelmistoasiantuntijaa Tampereelle!

Toimeksianto on osa rekrytointiyhteistyötämme, jolloin tulet työllistymään suoraan yritykseen John Deere Forestry Oy. Tämän rekrytoinnin hakuprosessista vastaa Academic Work asiakasyrityksen puolesta ja kaikki positioon liittyvät tiedustelut tulee lähettää Academic Workille osoitteeseen hel03@academicwork.fi
TYÖNKUVA
Tässä tehtävässä suunnittelet ja toteutat ohjaamo-PC:n ohjelmistoja metsäkoneiden kuljettajien työn tueksi ja tehostamiseksi. Harvestereiden ja kuormakoneiden ohjausjärjestelmien lisäksi yritys tulee tulevaisuudessa toimimaan myös laajenevassa määrin muiden metsäkoneiden (esimerkiksi kokopuutavaramenetelmän koneiden) ohjausjärjestelmäkehityksessä. Myös pilvipalveluiden merkitys metsäkoneissa kasvaa voimakkaasti.

Pääset kehittämään uusia ominaisuuksia ja toimimaan olemassa olevien ominaisuuksien ylläpitotehtävissä. Osaamisesi kasvaessa pääset mukaan isompiin kehitystehtäviin ja saat lisää vastuuta teknisistä päätöksistä. Tämä tehtävä tarjoaa mahdollisuuden osallistua kehitysprosessin eri vaiheisiin kuten testaukseen.

Yrityksen kaikki metsäkoneet on varustettu ohjaamo-PC:llä, jossa pyörivien ohjelmistojen toteutusteknologioita ovat mm. C#, C++, web-teknologiat (HTML5, CSS, JavaScript/TypeScript, Angular), tietokannat ja pilvipalvelut. Tulet toimimaan noin 20 henkilön tiimissä, joka koostuu järjestelmäsuunnittelijoista, ohjelmistokehittäjistä ja testaajista.
ETSIMÄMME HENKILÖ ON
Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tietojenkäsittely tai automaatio-/sähkötekniikka). Sinulla on aikaisempaa kokemusta ohjelmoinnista (esim. C#., C++, modernit web -teknologiat). Voit olla kerryttänyt kokemusta opintojen, omien projektien tai työkokemuksen kautta. Meille ensiarvoisen tärkeää on motivaatiosi tehtävää kohtaan. Olet oma-aloitteinen ja määrätietoinen persoona, joka viihtyy niin itsenäisessä työssä kuin ryhmässäkin. Lisäksi kommunikoit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä.

Etsimällämme henkilöllä on:
* Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta
* Ohjelmointiosaamista
* Motivaatiota kehittyä
* Oma-aloitteisuutta ja määrätietoisuutta
* Sujuva suomen ja englannin kielen taito

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Aloitus: Sopimuksen mukaan

Työmäärä: Kokoaika

Kesto: Vakituinen

Paikka: Tampere

Palkka: Sopimuksen mukaan

Julkaisupäivämäärä: 27.03.2019

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA

Voit hakea tehtävään ainoastaan kotisivujemme kautta! Mikäli rekisteröidyt uutena hakijana sivuillemme, liitäthän CV:si mukaan hakemukseesi erillisenä tiedostona kohdassa ladattavat tiedostot. Voit hakea työpaikkaa painamalla Hae työpaikkaa! työpaikkailmoituksen alta.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä hakuprosessiin liittyen, voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hel03@academicwork.fi. Muistathan mainita työpaikkakohtaisen ID-numeron viestissäsi. Huomioithan, että emme ota sähköpostilla vastaan hakemuksia.

Käymme hakijoita jatkuvasti läpi ja saatamme kontaktoida uusia hakijoita nopeallakin aikataululla, mikä tarkoittaa, että ilmoitus saattaa poistua sivuiltamme jo ennen viimeistä hakupäivää. Suosittelemme siis hakemaan paikkaa niin pian kuin mahdollista. Ilmoituksen poistuttua sivuiltamme hakuprosessi on jo päättynyt tai olemme vastaanottaneet useampia potentiaalisia hakemuksia paikkaan ja näin ollen edenneet hakuprosessissa. Tarkempaa tietoa hakuprosessista löydät sivuiltamme
https://www.academicwork.fi/rekrytointiprosessi

Academic Work on Home of the Young Professionals. Olemme erikoistuneet työllistämään opiskelijoita, vastavalmistuneita ja uransa alkuvaiheessa olevia ammattilaisia. Voit työskennellä meidän kauttamme vuokrattuna konsulttina asiakastoimeksiannossa tai työllistyä suoraan asiakasyritykseemme rekrytointiyhteistyömme kautta. Lue lisää osoitteessa www.academicwork.fi.
MUUTA TIETOA
Asiakasyrityksemme on John Deere Forestry Oy.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1252962
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Tampere