(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistoasiantuntija HUS Tietohallinto (190001W7)
HUS

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.8.2019

Hae meille, jos haluat työskennellä ICT-alan näköalapaikalla.

HUS Tietohallinto on HUSin tulosalue ja se toimittaa tietojärjestelmä-, tietotekniikka- ja viestintätekniikkapalveluita sekä tietotekniikan laitevuokrausta pääsääntöisesti HUS kuntayhtymälle, kuntayhtymän yhteistyökumppaneille sekä tytär- ja osakkuusyhteisöille. HUS Tietohallinnon liikevaihto on 165 milj. euroa ja sen palveluksessa on 360 IT-alan huippuammattilaista. HUS Tietohallinto on aktiivinen toimija, joka kehittää ja ottaa käyttöön uusia innovaatioita terveydenhuollon toimialalla.

Haemme vakituiseen työsuhteeseen ohjelmistoasiantuntijaa Kehittämis- ja suunnittelupalveluiden tulosyksikön Johdon ja laskutuksen tietojärjestelmäpalvelut-vastuuyksikköömme.

Työssäsi kehität ja ylläpidät raportointi- ja analysointiratkaisuita palvelevaa tietotuotantoa sekä tietovarastointi-infrastruktuuria. Hyödynnät asiantuntijuuttasi tietovarastointiteknologioiden ja business intelligence - ratkaisujen tarpeiden kartoituksessa käyttäjien kanssa, ratkaisujen määrittelyissä, suunnittelussa ja toteutuksessa sekä testauksessa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää:

  • Osaamista nykyaikaisten tietovarastointiteknologioiden ja business intelligence -ratkaisujen ylläpidosta ja kehittämisestä.
  • Ratkaisulähtöistä toimintatapaa ja kykyä määritellä teknisiä ratkaisuja asiakastarpeiden pohjalta sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä.
  • Käytännön kokemusta tietokantakyselyiden (SQL), raportoinnin ja analysoinnin työkaluista.
  • Valmiutta ja halukkuutta tutustua uusiin teknologioihin ja ylläpitää omaa osaamista.
  • Itseohjautuvuutta ja oma-aloitteisuutta.

Lisäksi arvostamme:

  • Ketterien projektinhallintamenetelmien tuntemusta .
  • Kokemusta toimittajahallinnasta.
  • Erinomaisia tiimi- ja projektityöskentelytaitoja.
  • Aloitteellisuutta, paineensietokykyä ja joustavuutta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden merkitykselliseen työhön Suomen johtavalla erikoissairaanhoidon palvelujen tuottajalla. Meillä on joustavat työajat ja etätyömahdollisuudet. Lisäksi tarjoamme loistavat puitteet kehittää osaamistasi omien kiinnostuksen kohteittesi mukaan. Hakijasta voidaan tämän suostumuksella tehdä turvallisuusselvitys.

Tervetuloa työkaveriksemme! Lähetä meille sähköinen hakemus hakuajan loppuun mennessä ja liitä mukaan vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi. Työ voi alkaa 16.9.2019 tai sopimuksen mukaan.

Hakukelpoisuus

Soveltuva korkeakoulututkinto ja soveltuva kokemus.

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa, ja terveydenhuollon toimintayksiköissä työskentelevältä terveydentilan selvitystä keuhkotuberkuloosista.

Kohteen aloituspäivämäärä: 16.9.2019 
Ensisijainen sijainti: Helsinki-Paciuksenkatu 25, Gradus, Helsinki
Organisaatio: 7412 HUS Tietohallinnon analytiikka ja johdon tietojärjestelmäpalvelut
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen
Työpaikan tyyppi: Vakio
Aikataulu: Kokopäiväinen
Työvuoro: kokopäivätyö
Noudatettava työ- tai virkaehtosopimus: KVTES

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Elina Ahde, p. +358 50 428 7279.

Hakuaika päättyy: 2.9.2019