(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistoarkkitehti
Cinia Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2020
Haemme joukkoomme kokenutta hands-on -ohjelmistoarkkitehtiä ketteriin ohjelmistoprojekteihin (Jyväskylä / Tampere/Helsinki)

Etsimällämme konkarilla on kokemusta eri järjestelmähankkeista mm. teollisuuden, liikenteen, logistiikan ja/tai julkishallinnon projektien läpiviemisestä. Tässä tehtävässä olet mukana suunnittelemassa kokonaisarkkitehtuuria ja päättämässä siitä, millaisilla ratkaisuilla tuottamasi yhteiskunnallisesti merkittävät palvelut pyörivät. Etsimme arkkitehtiä Helsinkiin, Tampereelle ja/tai Jyväskylään.

Roolissa hyödynnät vahvuuksiasi joko kokonaisten järjestelmien tai niiden osa-alueiden arkkitehtuurivastuussa. Monia projektejamme yhdistävät esimerkiksi seuraavat työkalut ja teknologiat: Java, Spring Boot, Angular, React, PostgreSQL, Docker, AWS ja Jira. Suosimme avoimen lähdekoodin ratkaisuja. Arvostamme monipuolista kokemustasi näistä ja/tai muista vastaavista teknologioista, sillä näiden lisäksi käytössä on myös muita teknologioita ja työkaluja. 

Tehtävässä suunnittelet pitkän elinkaaren sovelluksia, jotka voivat olla esimerkiksi IoT-projekteja, järjestelmäintegraatioita tai kokonaan uusia, räätälöityjä toteutuksia asiakkaillemme (katso lisää asiakastarinoistamme). Olet valitsemassa niihin toteutusteknologioita ja osallistut koodaamiseen yhdessä muun tiimin kanssa. Työ on monipuolista vaihtelevien projektien myötä ja mahdollistaa myös oman osaamisen kehittämisen. Rooli on ammatillisesti haastava ja liiketoiminnallemme keskeinen. Roolin pääelementtejä ovat: 

 • Näkemyksellisyys: Osaat punnita ratkaisu- ja toteutusvaihtoehtoja kehitysprosessin eri vaiheissa ja perustella vastuullisesti miksi ja mitä asioita tulisi kulloinkin tehdä, asiantuntemuksella ja ymmärryksellä. 
 • Arkkitehtuuri- ja teknologiaratkaisujen suunnittelu siten, että lopputuloksena on tietoturvallisia, skaalautuvia ja helposti jatkokehitettäviä ja ylläpidettäviä ohjelmistoja. Osaat myös muuntaa päässäsi olevan vision teknisen dokumentaation muotoon. 
 • Laadukkaan ja selkeän koodin tuottaminen on sinulle asia, josta haluat pitää kiinni 
 • Osaamisen jakaminen. Autat mielelläsi kollegoitasi sparraten heitä yhä paremmiksi ohjelmistoammattilaisiksi ja otat mielelläsi vastaan näkemyksiä, jotka haastavat myös sinun osaamistasi. Osallistut yrityksemme kollektiiviseen osaamisen ja prosessien jatkuvaan parantamiseen ja kehittämiseen. 

Meillä on mahdollista kehittyä ammatillisesti ja kasvattaa osaamistasi, sillä saat kollegoiksi asiansa osaavat ja pätevät työkaverit sekä hyvän yhteishengen töiden tekoon.

Ura Cinialla?

​Cinian Ohjelmistoratkaisut -yksikössä pääset osaksi lämminhenkistä ja erittäin osaavaa, n. 120 työkaverin yhteisöä, jossa arvostetaan työn ja vapaa-ajan tasapainoa. Toteutamme omaan näkemykseemme ja arkkitehtuuriosaamiseemme perustuvia sovelluksia teknologioilla, joiden valitsemiseen tiimit itse osallistuvat. Rakentamamme ohjelmistoratkaisut palvelevat ammattilaiskäyttäjiä teollisuudessa, liikenteen ja logistiikan alalla, terveydenhuollossa ja julkisella sektorilla. Hyödynnämme pitkälle hiottuja ketteriä prosesseja ja automatisoituja DevOps-ympäristöjä, jotka tekevät työskentelystä mielekästä, tuottavaa ja palkitsevaa. 

Saat työstäsi hyvän korvauksen ja Cinian laajat työsuhde-edut. Etuihimme kuuluu mm:

 • Joustava työaika ja muut arkea helpottavat yksilölliset työajan järjestelyt
 • Modernit työvälineet ja työtilat
 • Lounasetu
 • Tuki liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin
 • Kattava sairauskuluvakuutus
 • Sairaan lapsen hoitopalvelu
 • Harrastekerhot
 • Yrityksen kannustinohjelmat ja -palkkiot

Normaalioloissa työskentelemme joustavasti pääasiassa omalta toimistoltamme käsin. Nyt korona-aikana työskentelemme etänä. Panostamme viihtyisään ja yhteisölliseen työpaikkakulttuuriin. Teemme työtä sitoutuneesti, toisiamme arvostaen ja tukien. Kehitämme yhteisiä toimintamallejamme jatkuvasti ja panostamme myös kehittäjiemme osaamisen kehittymiseen.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus, jossa kerrot osaamisestasi sekä toiveistasi työtä ja roolia kohtaan. Kuulemme mielellämme taustoistasi, erityisesti aiemmista projekteistasi sekä teknologiapinostasi. Meitä kiinnostaa myös se, millaisia tehtäviä haluaisit päästä tekemään ja millaisissa projekteissa olet parhaimmillasi. Lisätietoja tehtävästä antavat liiketoimintajohtajat Ville Vainio, +358 50 384 3731 (Jyväskylä), Moni Banerjee, +358 50 387 2925 (Tampere) sekä Kimmo Alamartimo, +358 40 552 9204 (Helsinki), etunimi.sukunimi@cinia.fi. 

Hae heti - haku päättyy 17.1.2021 tai kun sopiva henkilö löytyy.

#ohjelmistoratkaisut #ohjelmistokehitys #ohjelmistoarkkitehti