(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistoarkkitehti
Bittium

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme erityisen hyviä asioissa, jotka liittyvät turvalliseen langattomaan tiedonsiirtoon ja kokonaisten laitteiden ja laiteläheisten ohjelmistojen suunnitteluun. Huippuosaaminen omalla alallamme mahdollistaa sen, että asiakkaamme luottavat meihin, kun tarvitaan tuotteita ja ratkaisuja mm. terveyden- ja sairaanhoidon tarpeisiin, viranomaisille, puolustusorganisaatioille, teleoperaattoreille ja laitevalmistajille. Työnantajalupauksemme löydät täältä:https://jobs.bittium.com/fi/tyonantajalupauksemme

Etsimme ohjelmistoarkkitehtia Bittiumin R&D tiimiin, joka kehittää monitahoisia taktisia kommunikaatiojärjestelmiä puolustusvoimien käyttöön. Aikaisemman työkokemuksen perusteella sinulla on jo hyvä käsitys ohjelmistokehityksestä arkkitehtina. Tässä avainasemassa autat asiakkaitamme menestymään uusilla ratkaisuilla. Et pelkää haastaa vanhoja ratkaisuja ja autat meitä löytämään uusia. Olet osa ketterää kehitysryhmää, jolla on monipuolinen asiantuntemus sulautettujen järjestelmien kehittämisestä Linuxissa.

Pystyt ohjaamaan kehittäjiä arkkitehtuuri- ja koodikysymyksissä. Bittium on sitoutunut tukemaan ja kehittämään osaamistasi, ja tehtävänkuvauksen laajuus ja sisältö räätälöidään kokemuksen ja odotusten perusteella.

Odotamme että sinulla on kokemusta sulautetun Linux järjestelmän kehittämisestä moniprosessoriympäristöön. Olet tottunut valitsemaan ja käyttämään valmiita avoimen koodin komponentteja. Omien komponenttien kehitystyö tapahtuu pääosin c- ja Python pohjaisena.

Mitä voit odottaa?
Ohjelmistoarkkitehtinamme sinä:
• olet ratkaiseva linkki liiketoiminnan, suunnittelun ja tekniikan välillä
• Omaat erinomaiset asiakaspalvelutaidot ja kyvyn luoda asiakkaiden tarpeisiin perustuvia ratkaisuja
• kykenet pilkkomaan monimutkaiset vaatimukset turvallisiksi ja skaalautuviksi järjestelmäsuunnitelmiksi
• kehität arkkitehtuuriamme pitkällä aikavälillä
• kestät epävarmuutta
• olet hyvä ihmisten kanssa ja omaat myös esiintymistaitoja. Sinulla on kokemusta työskentelystä korkean tason sidosryhmien kanssa
• valmennat joukkueesi nuorempia jäseniä

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi jo tänään; otamme yhteyttä mahdollisiin hakijoihin jo ennen hakuajan päättymistä.