(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistoarkkitehti
Mylab Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.4.2019

Oletko kyllästynyt jatkuvaan laskutusasteen tuijottamiseen tai turhanpäiväisten järjestelmien tunkkaukseen? Tule tekemään koodia, joka pelastaa ihmishenkiä.

Mylab on Pohjoismaiden suurin terveydenhuollon laboratorioinformaatiojärjestelmien toimittaja ja edelläkävijä.

Etsimme nyt useampaan erilaiseen tehtävään Ohjelmisto- ja testausasiantuntijoita vakiduuniin Tampereen toimipisteeseen. Meillä työnteko ei ole täysin sidottu toimipisteiden sijaintiin, joten työpisteesi voi sijaita vaikka Helsingissä tai Inarissa kunhan sinua sopivin väliajoin näkyy tiimipalavereissa.

Tsekkaa myös muut avoimet paikat:

  • Ohjelmistotestaaja
  • Ohjelmistosuunnittelija

Ohjelmistoarkkitehti (senior) / My+ care®

Tämä pesti on ohjelmistoalalla ainutlaatuinen, sillä pääset rakentamaan alkuvaiheessa olevaa omaa terveydenhuollon tuotettamme. Vastaat My+ care -tiedonvälityspalveluidemme teknisestä suunnittelusta, toteuttamisesta ja kehittämisestä yhdessä tiimisi kanssa. Se tarkoittaa, että olet eturivissä rakentamassa suomalaiselle terveydenhuollolle elintärkeää laboratoriotietojärjestelmää, jonka kautta potilaiden veriarvot kulkevat luotettavasti labrasta esimerkiksi leikkauslupaa odottavalle kirurgille.

Tehtävässä pääset vaikuttamaan alkuvaiheessa olevan tuotteen teknisiin ratkaisuihin ja malleihin. Parhaimmillaan pääset näkemään koko tuotteen elinkaaren ja oppimaan mikä toimii ja mikä ei.

Työsi My+ care -tiedonvälityspalveluiden tiimissä on merkityksellistä. Ansiostasi oikeille hoitopäätöksille kriittisen tärkeät laboratoriotulokset saavuttavat terveydenhuollon hoitohenkilökunnan varmasti ja sujuvasti.

Olet teknologiat, tuotekehityksen ja tiimityön taitava visionääri. Saat kicksit sekä suunnittelusta että suunnan näyttämisestä. Ohjat pysyvät käsissäsi myös suunnitelmien eteenpäin viemisessä.

Jokaisella koodarillamme on supervoimansa. Kaikissa ohjelmistoasiantuntijatehtävissä on kuitenkin hyötyä seuraavista taidoista: HTML5, CSS, JavaScript, Java, SQL, UX & UI.

Hyvää koodia ja hyvää elämää

Hyvä elämä ei tarkoita vain hyvää työtä. Meillä määrität itse, millaista on sinun hyvä elämäsi.

Teemme yhdessä kivoja asioita, kuten ulkomaanmatkoja, mutta emme sido sinua työpaikkarientoihin ja afterwörkkeihin. Bilispöytien, flippereiden ja pleikkareiden sijaan tarjoamme hyvän korvauksen menetetystä vapaa-ajasta sekä mahdollisuuden tehdä työtä rennossa porukassa silloin ja sieltä kun se sinulle parhaiten sopii.

Myös työsuhde-etumme kelpaa mainita. Niihin lukeutuvat kokonaisvaltainen ihmishuolto, joka kattaa mm. hammas- ja erikoislääkäripalvelut, vapaa-ajan rientojakin kattavat vakuutukset sekä oman kuntosalin kunnon hikitreeneille tai vaikkapa mindfulness -harjoituksille.

Mylab on myös valittu vuonna 2015 Vuoden työnantaja-kilpailussa Pirkanmaan alueen parhaiden työpaikkojen joukkoon.

Tervetuloa tiimiin terveysteknologian aitiopaikalle!

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen 22.4.2019 mennessä täyttämällä hakulomake osoitteessa www.personnel.fi. Huomio, että emme vastaanota sähköpostilla lähetettyjä hakemuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Hannu Järvimäki / Personnel Group, puh. 03 3138 0462, hannu.jarvimaki@personnel.fi.