(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmistoarkkitehti
Yleinen työttömyyskassa YTK

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2018

Etsimme kokenutta ohjelmistoarkkitehtia tietojärjestelmäkehityksemme ja ylläpidon tueksi.

Mitä odotamme sinulta?

  • Vähintään viiden vuoden kokemusta vaativista ja monipuolisista ohjelmistokehitysprojekteista, erityisesti web-pohjaisten ratkaisujen kehittämisestä.
  • Kokemusta tuotantojärjestelmien ylläpidosta ja valvontaratkaisuista.
  • Pystyt toimimaan sujuvasti eri rooleissa, kuten arkkitehti, projektipäällikkö, toteuttaja ja testaaja.
  • Sinulla on ohjelmistokehitykseen liittyvää monipuolista tietoturvaosaamista.
  • Sinulla on kokemusta rajapintaohjelmoinnista ja palveluväyläratkaisuista, sekä vahva tietokantaosaaminen, erityisesti SQL-tietokannoista.
  • Hyvien tiimityötaitojen lisäksi pystyt toimimaan itsenäisesti, toimit pitkäjänteisesti ja tavoitteellisesti, haluat ylläpitää ja kehittää osaamistasi, pystyt jakamaan työaikaasi sujuvasti usean eri tehtäväkokonaisuuden välillä, sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja dokumentoit työsi selkeästi ja ymmärrettävästi.

Tarjoamme sinulle kehittymisorientoituneen työyhteisön, johon kuuluvat eteenpäin katsominen, kokeilukulttuuri, sopivankokoinen ja ketterä organisaatio sekä vastuuta ja vapautta luoda uutta. Tehtävässä pääset vaikuttamaan asioihin ja kasvattamaan osaamistasi yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa. Yhdessä rakennamme Suomen parasta työpaikkaa.

Toimipaikkamme on Loimaalla, mutta voit työskennellä osittain myös muualta käsin, esimerkiksi Turusta  tai pääkaupunkiseudulta.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si 14.12.2018 mennessä hakulomakkeella https://www.webropolsurveys.com/ytkrekrytointi.net

Lisätietoja tehtävästä antaa 30.11 klo 15:30 – 16:45 tai 5.12 klo 15:00 – 17:00 tai 12.12 klo 16:00 – 17:00 kehitysjohtaja Seppo Turunen, puh. 050 520 5802.