(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmisto / ratkaisuarkkitehti
Intelligent Traffic Management

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Ohjelmisto/ratkaisuarkkitehti
#Ohjelmistoarkkitehtuuri, #WinCC_OA, #Rest, #API, #JSON, #UML, #PostgreSQL, #Java, #C#, #.Net, #PLC, #Scada, #Kokonaisarkkitehtuuri, #Agile, #haussa_yksisarvinen?

Etsimme kehittämisyksikkömme vahvistukseksi ratkaisuarkkitehtia ottamaan ohjat sovellusarkkitehtuurimme modernisoinnista ja ylläpidosta.

Ratkaisuarkkitehdin tehtävässä vastaat laadukkaiden ja nykyaikaisten sovellusympäristöjen ja -arkkitehtuurin määrittelystä sekä osallistut toteutusprojekteihin ohjaamalla palveluntuottajien asiantuntijoita. Tulet myös toimimaan tulkkina koodareiden ja liikenteenhallinnan ammattilaisten välillä. Monipuolisessa tehtävässä saat työskennellä itsenäisesti sekä osana tiimiä hyödyntäen moderneja ratkaisuja ja teknologioita operatiivisten liikenteenohjausjärjestelmien parissa. Merkittävänä osana ratkaisuarkkitehdin tehtävässä on tuoda myös automaation sovellusarkkitehtuuri ja kehitysmenetelmät nykypäivään. Työsi jäljen näet konkreettisesti luotettavina ja turvallisina liikenteen palveluina, joita hyödyntää koko yhteiskunta.

Tieliikenteen hallinnan järjestelmäkokonaisuus koostuu sekä räätälöidyistä että tuotepohjaisista ohjelmistoista. Ohjelmistojen taustalta löytyy runsaasti teknisiä ratkaisuja, jotka koostuvat mm. palvelimista, työasemista, reitittimistä, kytkimistä, konesalitekniikasta, tunneleiden teollisuus- ja kiinteistöautomaatiosta sekä tieliikennekeskuksien valvomotekniikasta. Ratkaisuarkkitehtinä kommunikoit monitoimittajaympäristössä yhdessä laitetoimittajien, sovellustoimittajien sekä liikenteenhallinnan ammattilaisten kanssa.

Haemme joukkoomme hyvää tyyppiä, joka tuntee nykyaikaiset ohjelmistokehityksen menetelmät ja teknologiat, eikä pelkää sukeltaa myös automaatiokerroksen sovellusarkkitehtuuriin. Automaation tuntemattomuus ei kuitenkaan ole este, sillä kokeneet automaation asiantuntijamme toimivat tukenasi. Tehtävässä menestymisen edellytyksenä on kyky hahmottaa laajoja kokonaisuuksia runsaine riippuvuuksineen sekä halu oppia ja ymmärtää ”miten asiat toimivat”. Kaikkien tekniikan alojen asiantuntija sinun ei tarvitse kuitenkaan olla.

Omaat hyvät dokumentointi- ja mallinnustaidot. Et säikähdä, jos eteesi heitetään prosessikuvaus, UML-kaavio tai tietomalli. Hyödynnät edellä mainittuja dokumentteja sujuvasti osana työtäsi ja osaat myös itse tuottaa vastaavia kuvauksia. Sinulla on kokemusta ketterän kehityksen menetelmistä ja olet osallistunut projektiin, jossa näitä on hyödynnetty.

Odotamme tehtävään soveltuvaa alempaa tai ylempää korkeakoulututkintoa esimerkiksi ohjelmisto- tai tietotekniikasta tai muuta soveltuvaa yhdistelmää osaamista ja kokemusta. Kommunikoit myös englannin kielellä.

Ratkaisuarkkitehdin työpiste sijoittuisi mieluiten Kouvolaan tai Helsinkiin, mutta muutkin ratkaisut voivat olla mahdollisia. Kollegasi työskentelevät Helsingissä, Kouvolassa, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Sovellustuotantomme on tällä hetkellä keskittynyt pääkaupunkiseudulle, Tampereelle ja Jyväskylään.

Tarjoamme sinulle:
• Vastuuta ja vapautta sekä esimiehen ja yhtiön johdon tuen.
• Mielenkiintoisen ja kehittyvän tehtäväkentän lisäksi innostavan ja dynaamisen työyhteisön ja työilmapiirin
• Hyvät esimies- ja tukipalvelut
• Ammattitaitoiset ja mukavat kollegat
• Toimintakulttuurin, jonka kehittämisessä henkilöstömme on avainasemassa
• Kattavat henkilöstöedut
• Kilpailukykyisen palkkauksen
• Mahdollisuuden olla toteuttamassa uusia digitaalisia liikenteen palveluja

Jos kiinnostuit, niin hae paikkaa täyttämällä hakulomake, jonka löydät oheisen linkin takaa https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a60b389a viimeistään 1.9.2019 mennessä. Kutsumme hakemuksen perusteella hakijoita henkilökohtaiseen tapaamiseen jo hakuajan aikana. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

 

Tehtävään valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa http://www.supo.fi