(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmisto- ja Automaatiosuunnittelijoita (HW & SW)
Elomatic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Toimeksiantojen edelleen lisääntyessä haemme Automation & Electrification -yksikköön Turun, Tampereen, Jyväskylän, Oulun ja Espoon toimistoillemme

Ohjelmisto- ja Automaatiosuunnittelijoita (HW & SW)

  • Projekti-insinööri (Project Engineer)
  • Pääsuunnittelija (Chief Design Engineer)
  • Vanhempi suunnittelija (Senior Design Engineer)
  • Suunnittelija (Design Engineer)

kotimaisten sekä ulkomaisten teollisuuskohteiden automaatio- ja ohjelmistosuunnitteluun. Toimimme sähkö-, automaatio- ja instrumentointisuunnittelun osalta useilla toimialoilla ja toimistomme kotimaassa sijaitsevat viidellä paikkakunnalla: Espoossa, Turussa, Tampereella sekä Jyväskylässä ja Oulussa.

Työtehtävät sisältävät luonnos-, konsepti- ja toteutussuunnittelua, projektinhoitoa sekä työmaa-, valvonta- ja käyttöönottotehtäviä kohteissa. Elomatic on myös merkittävä tehdastason automaatiojärjestelmien kokonaistoimittaja. Toimimme laajasti kone- ja tehdastason automaation sekä tuotannonohjausjärjestelmien (MES) suunnittelu-, konfigurointi- ja konsultointitehtävissä. IIoT on meille osa normaalia suunnittelutoimintaa.

Tehtävät edellyttävät soveltuvaa alan teknistä koulutusta (DI / YAMK, Ins. AMK), erityisesti ohjelmistotekniikan, automaatiotekniikan tai tietoliikenne- ja tietotekniikan alueelta sekä yleisesti prosessisautomaation tuntemusta ja useamman vuoden työkokemusta. Tehtävien menestyksellinen hoito edellyttää automaatiojärjestelmien sovelluskehitys- ja suunnitteluohjelmistojen tuntemusta, joustavuutta, matkustusvalmiutta ja suomen sekä englannin kielen taitoa.

Esimerkiksi Siemensin, Omronin, ABB:n, Rockwellin, Honeywellin ja Valmetin automaatiotuotteiden tuntemus (HW) ja ohjelmistotekniikoiden (SW) osaaminen katsotaan eduksi.

Sähkö- ja Instrumentointisuunnittelu tehdään pääosin tietokantapohjaisia Eplan, Cads, MagiCad ja E3 –ohjelmistoja apuna käyttäen. Arvostamme myös kokemusta sähköverkkolaskennasta mm. Neplan -ohjelmistoilla.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän monipuolisten ja haastavien projektien parissa. Elomatic tarjoaa myös kasvupolkuja osaaville ammattilaisille.

Tartu tilaisuuteen kasvavassa, vakavaraisessa ja suomalaisessa perheyhtiössä! Tarjoamme monipuolista työtä kehittyvässä kansainvälisessä toimintaympäristössä. Elomaticissa saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja kehittyä eteenpäin urallasi.

Lähetä hakemuksesi 2.6.2019 mennessä CV:n kanssa rekrytointisivujemme kautta osoitteessa: www.elomatic.com/tyopaikat.

Lisätietoja tehtävistä antavat ryhmäpäälliköt Arto Ahlberg p. +358 40 073 4805 arto.ahlberg@elomatic.com (ohjelmistosuunnittelu) tai Markus Havupalo, p.+358 50 541 1710 markus.havupalo@elomatic.com (automaatiosuunnittelu) sekä kaikkien tehtävien osalta yksikönjohtaja Jari Åberg, p. +358 50 401 5559 jari.aberg@elomatic.com