(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmajohtaja Ramp up -ohjelmaan
Meyer Turku Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2018

Haluatko työskennellä Suomen kiinnostavimmassa teknologiayrityksessä?

Meyer Turku Oy on erikoistunut vaativien, innovatiivisten ja ympäristöystävällisten risteilyalusten, autolauttojen ja erikoisalusten rakentamiseen. Turussa on rakennettu laivoja menestyksekkäästi jo vuodesta 1737. Yhdessä sisartelakoidensa, Saksan Papenburgissa sijaisevan Meyer Werftin ja rostockilaisen Neptun Werftin, kanssa Meyer Turku on yksi maailman johtavista risteilyalusten rakentajista.

Meyer Turun tilauskirja yltää vuoteen 2024, ja pian telakalta luovutetaan kaksi suurta luksusristeilijää vuodessa. Kasvua varten telakkaa uudistetaan jo laajoilla investoinneilla, sekä rekrytoimme jatkuvasti uusia osaajia tiimimme vahvistukseksi. Tämän lisäksi meidän täytyy kehittää prosessejamme ja vahvistaa entisestään hyvää yhteistyötä verkostoyritystemme kanssa. Jotta saamme kaiken tämän yhdistettyä onnistuneeksi kokonaisuudeksi, aloitamme järjestelmällisen Ramp up -ohjelman.

Oletko sinä se henkilö, joka haluaa johtaa Turun telakan kasvua uudelle aikakaudelle?

Haemme nyt

OHJELMAJOHTAJAA Ramp up -ohjelmaan


Mitä teet työssäsi?

Ohjelmajohtajana sinulla on kokonaisvastuu Ramp up -ohjelman johtamisesta menestyksekkäästi maaliin. Vastaat ohjelman käytännön toteutuksen ohjaamisesta nostaaksemme tuotantomme seuraavalle tasolle.

Luot inspiroivan ilmapiirin, joka motivoi tiimejäsi tekemään parhaansa sekä sitä kautta saavuttamaan onnistuneen tuloksen.


Millaisia vaikutuksia työlläsi on?

Työskentelet telakan tärkeimmän ohjelman parissa yhdessä yhtiön ylimmän johdon kanssa. Tuet ja valmennat projektitiimejä, jotta ohjelman tavoitteet saavutetaan ja tuotannon taso saadaan kaksinkertaistettua nykyisestä.

Vaikutat keskeisesti siihen, että Ramp up -ohjelman projektit ovat laadukkaita ja noudattavat niin määräaikoja kuin toimintatapojamme. Olet avainasemassa osastojemme välisten synergiaetujen tunnistamisessa ja niiden hyödyntämisessä tehokkuutemme lisäämiseksi.


Miten autamme sinua kasvamaan?

Edistät uraasi ohjelmajohtajana ja kehität ammatillisia taitojasi niin yrityksen kuin ihmistenkin johtamisessa telakan johdon tukemana. Kasvatat osaamistasi liiketoiminnan ymmärtämisessä, projektisuunnittelussa sekä teknologian hyödyntämisessä yrityksen kehittämiseksi.

Panostamme kauaskantoiseen kehittymiseesi johtajana tarjoamalla ammattimaista koulutusta telakan sisällä sekä ulkopuolella.


Ketä etsimme?

Etsimme henkilöä, joka on kiinnostunut löytämään älyllisiä ratkaisuja tulosten saavuttamiseksi. Pystyt johtamaan Ramp up -ohjelmassa syntyviä ideoita käytännön toimiksi.

Lähestyt ongelmanratkaisutilanteita yhteistyölähtöisellä tavalla ja osaat ajatella asioita kokonaisuuksina. Kiinnität huomiota myös yksityiskohtiin ja olet omimmillasi haasteellisissa tilanteissa.

Olemme kiinnostuneita osaajasta, joka hallitsee hyvin ajankäytön ja kykenee vastaamaan tiukkoihinkin määräaikoihin.

Sinulla on vähintään alempi tekniikan tai muu tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä useamman vuoden työkokemus teollisuuden prosesseista.


Lisätietoja

Arto Helin
Henkilöstöjohtaja
arto.helin@meyerturku.fi
+358 40 086 4812