(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmaemäntä/-isäntä
Tallink Silja oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.7.2019

Tallinkin ja Silja Linen laivat kuljettavat ihmisiä Itämeren aalloilla vuoden jokaisena päivänä. Suomessa liikennöimme Helsingistä ja Turusta käsin. Tallink Silja Oy:n tavoitteena on, että jokainen lähtö olisi täynnä iloisia matkustajia. Matkustajia, jotka palaavat satamaan täynnä hyviä risteilymuistoja. Siksi etsimme nyt laivojemme sijaispankkiin sinua, energinen ja iloinen

OHJELMAEMÄNTÄ/-ISÄNTÄ

Risteilyosastomme huipputiimit laivoillamme vastaavat matkustajiemme viihdyttämisestä. Heidän tehtävänsä on luoda elämyksiä kaikille matkustajillemme – vauvasta vaariin – ja saada heidät viihtymään kanssamme.

Haemme nyt laivojemme Silja Serenaden ja Baltic Princessin viihdeosaston sijaispankkiin uusia ohjelmaemäntiä- ja isäntiä eri pituiseen määräaikaisiin työsuhteisiin eli keikkatöihin. Tallink Siljan ohjelmaemäntänä/-isäntänä nautit esiintymisestä ja nostat fiilistä sujuvasti vähintään suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Sinulla löytyy opintoja tai ainakin reilusti kokemusta musiikin tai teatterin ympyröistä eikä laulamisesikaan satuta kuulijan korvaa. 

Olet ulospäin suuntautunut ja tykkäät ihmisistä. Osaat organisoida ja olet loistava tiimipelaaja, jonka ideapankki on ehtymätön ja yhdessä risteilypäälliköidemme kanssa kehitätte tapahtumia ja ohjelmaa lapsille ja aikuisille. 

Ajoittainen kiire ja stressi eivät saa sinua suistumaan raiteiltasi, vaan pystyt vaihtamaan vauhdissa tarvittaessa isompaan vaihteeseen.

Venyt ja paukut tilanteen niin vaatiessa, eikä hymysi hyydy silloinkaan. Ymmärrät asiakaspalvelun tärkeyden meille ja tarvittaessa muuntaudut lava-artistista karaoken vetäjän kautta Harri Hylkeeksi. Lastenkin kanssa viihdyt ja he viihtyvät sinun kanssasi.

Emme etsi tekniikan ihmelasta, mutta työssä on eduksi ymmärtää mitä kaikkea laivojemme huipputekniikalla voi saada aikaiseksi ja miten sitä parhaiten voi hyödyntää. Editointi – ja kuvankäsittelyohjelmien osaamisesta on tehtävässä hyötyä.

Me puolestamme tarjoamme sinulle kansainvälisen ja vauhdikkaan työn iloisella ”sirkusosastollamme”, jossa pääset itse kehittämään omia työpäiviäsi ja vastapainoksi saat pitkät vapaajaksot, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut. 

 

Kuvailimmeko sinua? Hae siinä tapauksessa tehtävää täyttämällä oheinen hakukaavake viimeistään 31.7.2019. 

Tarvittaessa lisätietoja tehtävästä antavat M/S Baltic Princessin risteilypäälliköt; Anne Sarlin-Rauhala ja Frans Loikkanen; puhelimitse 0400 814715 ja sähköpostitse CruiseManager.BalticPrincess@tallinksilja.com sekä Silja Serenaden risteilypäälliköt Tiina Tähtinen ja Kyösti Kosola puhelimitse 050 5963909 ja sähköpostise Cruise.serenade@tallinksilja.com