(Poistunut julkaisusta)

Ohjelmaemäntä/-isäntä laivoille
Tallink Silja oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.11.2019

Tallinkin ja Silja Linen laivat kuljettavat ihmisiä Itämeren aalloilla vuoden jokaisena päivänä. Suomessa liikennöimme Helsingistä ja Turusta käsin. Tallink Silja Oy:n tavoitteena on, että jokainen lähtö olisi täynnä iloisia matkustajia. Matkustajia, jotka palaavat satamaan täynnä hyviä risteilymuistoja. Siksi etsimme nyt laivollemme sinua, energinen ja iloinen

 

OHJELMAEMÄNTÄ/-ISÄNTÄ

Risteilyosastomme huipputiimit laivoillamme vastaavat matkustajiemme viihdyttämisestä. Heidän tehtävänsä on luoda elämyksiä kaikille matkustajillemme – vauvasta vaariin – ja saada heidät viihtymään kanssamme.

Haemme nyt laivojemme viihdeosastolle ohjelmaemäntää tai -isäntää. Työ alkaa Baltic Princessillä (Turku – Tukholma).

Tallink Siljan ohjelmaemäntänä/-isäntänä nautit esiintymisestä ja nostat fiilistä sujuvasti vähintään suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Sinulla löytyy opintoja tai ainakin reilusti kokemusta lasten kanssa toimimisesta, musiikin tai teatterin ympyröistä eikä laulamisesikaan satuta kuulijan korvaa.

Olet ulospäin suuntautunut ja tykkäät kaiken ikäisistä ihmisistä. Osaat hahmottaa lasten aktivaattorien työpäivän suunnittelua, organisoida ohjelmanumeroita sekä olet loistava tiimipelaaja, jonka ideapankki on ehtymätön. Yhdessä osastomme kanssa kehitätte tapahtumia ja ohjelmaa lapsille sekä aikuisille.

Ajoittainen kiire ja stressi eivät saa sinua suistumaan raiteiltasi, vaan pystyt vaihtamaan vauhdissa tarvittaessa isompaan vaihteeseen.

Venyt ja paukut tilanteen niin vaatiessa, eikä hymysi hyydy silloinkaan. Ymmärrät asiakaspalvelun tärkeyden meille ja viihdyt lasten kanssa ja he viihtyvät sinun kanssasi. Tarvittaessa muuntaudut myös lava-artistista karaoken vetäjän kautta Harri Hylkeeksi.

Emme etsi tekniikan ihmelasta, mutta työssä on eduksi ymmärtää mitä kaikkea laivojemme huipputekniikalla voi saada aikaiseksi ja miten sitä parhaiten voi hyödyntää. Editointi – ja kuvankäsittelyohjelmien osaamisesta on tehtävässä hyötyä.

Me puolestamme tarjoamme sinulle kansainvälisen ja vauhdikkaan työn iloisella ”sirkusosastollamme”, jossa pääset itse kehittämään omia työpäiviäsi ja vastapainoksi saat pitkät vapaajaksot, kilpailukykyisen palkan sekä hyvät työsuhde-edut.

 

Tehtävä on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan. Kansainvälisten pätevyysvaatimusten mukaan kaikilla laivatyöhön otettavilla on oltava voimassa oleva passi, laivaväen lääkärintodistus (sisältäen huumausainetestauksen), sekä Traficomin myöntämä Security Awareness-lisäpätevyys. Näitä ei kuitenkaan tarvita vielä hakuvaiheessa.

Kiinnostuitko? Me odotamme jo hakemustasi! Voit jättää sen oheisella hakukaavakkeella viimeistään 30.11.2019. Sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia ei käsitellä.